×

Software

Noul update pentru Android Auto este live. Care sunt cele mai importante schimbari aduse de...

Noul update pentru Android Auto este live. Care sunt cele mai importante schimbari aduse de actualizare?

03.07.2024, 17:25 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Noua versiune Android Auto a fost lansata oficial. Care sunt cele importante schimbari incluse in noua actualizare?

Actualizarile Android Auto sunt lansate tot mai frecvente si, cu fiecare iteratie, Google lanseaza schimbari pentru interfata cu care ne conectam telefoanele la ecranul masinii noastre. Nu intotdeauna avem parte de schimbari majore, dar aceste update-uri incrementale ajuta la imbunatatirea experientei de utilizare a serviciului pe care milioane de soferi il folosesc.

Fie ca il utilizeaza pentru a asculta muzica sau podcasturi in timp ce conduc sau au nevoie de servicii de navigatie precum Google Maps sau Waze, Android Auto este una dintre cele mai utile functii din masinile moderne, alaturi de omologul sau Apple CarPlay.

Ce imbunatatiri aduce Android Auto 12.3?

Din nefericire, Google nu a dezvaluit prea multe despre acest nou update pentru Android Auto. In mare parte, aceasta actualizare a fost lansata pentru a rezolva anumite erori, relateaza Gizchina. Google ofera rareori informatii noi despre ceea ce este inclus in actualizarile Android Auto, cu exceptia cazului in care exista ceva notabil, asa ca este logic sa presupunem ca au fost rezolvate erorile descoperite intre timp.

Una dintre problemele majore care afecteaza utilizatorii Android Auto in acest moment este problema notificarilor. Cand telefonul este conectat la masina, este posibil ca notificarile de mesaje sa nu apara deloc sau sa apara incorect. Aceasta eroare frustranta a inceput in perioada in care Google a lansat Android Auto 11.8, la inceputul acestui an, dar nu a fost inca rezolvata.

Actualizarea este livrata in transe, dar daca nu aveti rabdare, puteti sa o descarcati direct, sub forma unui APK. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati pachetul de instalare, sa navigati catre "Descarcari" si sa il instalati urmand instructiunile afisate pe ecran. Odata instalat, veti putea folosi noua actualizare Android Auto 12.3.

Articolul Noul update pentru Android Auto este live. Care sunt cele mai importante schimbari aduse de actualizare? apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare