×

Accesează
contul existent

Telefoane

Samsung a lansat Galaxy S24 FE si doua noi tablete din seria Tab S10 cu tehnologie AI avansata

Samsung a lansat Galaxy S24 FE si doua noi tablete din seria Tab S10 cu tehnologie AI avansata

27.09.2024, 12:19 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Samsung a lansat recent noul smartphone Galaxy S24 FE si seria de tablete Galaxy Tab S10.

Aceste dispozitive integreaza inteligenta artificiala intr-o maniera care promite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor.

Galaxy S24 FE

Unul dintre principalele puncte forte ale Galaxy S24 FE este sistemul sau de camere. Acesta cuprinde o camera wide de 50 de megapixeli si tehnologie de stabilizare optica (OIS), cu care utilizatorii pot captura imagini clare si detaliate chiar si in conditii de luminozitate redusa.

Functiile avansate de inteligenta artificiala, precum Nightography si ProVisual Engine, promit sa optimizeze fiecare fotografie.

Photo Assist: Editare AI la indemana

Exista, de asemenea, o suita cu instrumente de editare AI care se numeste Photo Assist. Aceasta include optiuni ca Portrait Studio si Generative Edit pentru personalizarea cat mai usoara a imaginilor.

Performanta cu Exynos 2400

Sub capota, Galaxy S24 FE este echipat cu procesorul Exynos 2400, construit pe o arhitectura de 4nm, care asigura o performanta rapida si eficienta.

Telefonul vine in mai multe configuratii de stocare, de la 128 GB la 512 GB, si dispune de 8 GB RAM.

Incarcare rapida si functii suplimentare

Bateria de 4.700 mAh suporta incarcare pana la 50% in aproximativ 30 de minute cu adaptor de 25W si cablu USB-C de 3A, dar si incarcare rapida fara fir 2.0.

Functia Wireless PowerShare permite alimentarea altor dispozitive compatibile.

Telefonul cantareste 213g, dar greutatea lui poate varia in functie de piata. Culorile disponibile sunt Blue, Mint, Graphite si Yellow.

Pret

Galaxy S24 FE costa 3.745 de lei pentru varianta 128GB|8GB si 4.045,00 lei pentru versiunea 256GB|8G pe site-ul companiei.

Pe site-ul celui mai mare retailer din Romania, varianta cu 128GB|8GB are un pret de aproximativ 3.700 de lei, pe cand varianta cu 256GB|8G costa aproximativ 4.000 de lei.

Gama Galaxy Tab S10 Ultra

In ceea ce priveste tabletele, noua seria continua traditia companiei de a oferi dispozitive puternice.

Modelul de top, Tab S10 Ultra, cantareste 718g si dispune de un ecran Dynamic AMOLED 2X de 14,6 inci si o rata de refresh de 120Hz.

Culorile disponibile sunt Platinum Silver si Moonstone Gray.

S Pen-ul inclus si functiile AI integrate, cum ar fi Sketch to Image si Note Assist, promit sa faca din aceasta tableta instrumentul ideal pentru oamenii creativi si orientati spre productivitate.

Protectia datelor

Ambele dispozitive includ platforma Samsung Knox ce ofera protectie avansata a datelor utilizatorilor.

Pret

Pretul modelului Galaxy Tab S10+ porneste de la aproximativ 5.600 de lei.

Articolul Samsung a lansat Galaxy S24 FE si doua noi tablete din seria Tab S10 cu tehnologie AI avansata apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare