×

Telefoane

Zvon: iata cum va arata gama Motorola Razr 50. Ce configuratii si preturi ar urma sa aiba noile...

Zvon: iata cum va arata gama Motorola Razr 50. Ce configuratii si preturi ar urma sa aiba noile modele pliabile

20.05.2024, 13:05 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Asa cum s-a dovedit si in cazul seriei Edge 50, cei de la Motorola nu par a fi capabili sa pastreze secretele in privinta viitoarelor modele de smartphone-uri ale companiei. Acum, conform unor noi leak-uri, ne putem face o idee destul de buna despre configuratiile noilor modele pliabile Razr 50, dar si despre aspectul acestora.

Motorola Razr 50

Astfel, modelul pliabil de baza din 2024 urmeaza sa fie Motorola Razr 50, ce va purta denumirea de Moto Razr 2024 in anumite regiuni. Fata de predecesorul sau, Razr 50 ar urma sa aiba spatele acoperit cu piele vegana, pentru un aspect mai premium. De asemenea, va utiliza un ecran exterior cu dimensiuni mult mai generoase: un panou pOLED cu diagonala de 3,63 inci.

thumbs

In schimb, ecranul intern va utiliza un panou pOLED cu diagonala de 6,9 inci, cu rezolutie 2640 x 1080 si o rata de refresh de 120 Hz. Sistemul acestuia de camere ar urma sa fie format dintr-un senzor principal de 50 MP, unul ultra-wide de 13 MP, precum si o camera selfie tot de 13 MP. In modelul Razr 50 ar urma sa bata o "inima" MediaTek Dimensity 7300X 5G, cu 8 GB de memorie RAM si stocare de 256 GB. Bateria ar urma sa aiba o capacitate de 4200 mAh, iar intregul telefon va cantari 188g, dimensiunile acestuia fiind 171x74x7,2mm atunci cand este deschis.

Pretul zvonit pentru Motorola Razr 50 ar fi de aproximativ 899€.

thumbs

Motorola Razr 50 Ultra

In schimb, modelul premium Motorola Razr 50 Ultra ar urma sa poarte denumirea alternativa Razr+ 2024 in anumite regiuni. Acesta ar avea un display extern si mai generos, un pOLED cu diagonala de 4 inci, precum si spatele acoperit cu piele vegana. Razr 50 Ultra ar urma sa soseasca in mai multe culori, printre care verde, "piersica" si albastru.

Ecranul interior ar urma sa aiba dimensiuni similare cu cel de pe modelul Razr 50 (diagonala de 6,9 inci si rezolutie 2640×1080), insa va beneficia de un refresh rate mai ridicat, de 165 Hz. Sistemul de camere ar fi format dintr-un senzor principal de 50 MP, unul telephoto de 50 MP cu zoom optic 2x, precum si o camera selfie de 32 MP la interior.

thumbs

Razr 50 Ultra ar urma sa beneficieze de pe urma procesorului Snapdragon 8s Gen 3 de la Qualcomm, ajutat de 12 GB de memorie RAM si o stocare de 256 GB (cu o posibila varianta suplimentara de 512 GB). Capacitatea bateriei ar fi de 4000 mAh, cu suport pentru incarcare wireless. De asemenea, zvonurile vorbesc despre certificare IPX8 pentru rezistenta la praf si impuritati a modelului Ultra, care ar urma sa fie livrat cu Android 14 (cu skin-ul Hello UI), precum si aplicatii de captura si editare foto-video bazate pe AI.

Preturile vehiculate pentru Moto Razr 50 Ultra fi de aproximativ 1200€ in Europa si 999$ in Statele Unite ale Americii, pentru modelul cu 12 GB de memorie RAM si stocare de 256 GB.

Ambele modele Motorola pliabile de anul acesta ar urma sa fie lansate in luna iunie.

thumbs

Sursa: GSMArena.com

Articolul Zvon: iata cum va arata gama Motorola Razr 50. Ce configuratii si preturi ar urma sa aiba noile modele pliabile apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare