×

Accesează
contul existent

Cultura si divertisment

Lista laureatilor Galei Tanarului Actor - HOP, editia a 27-a. Marele premiu, castigat de actrita...

Lista laureatilor Galei Tanarului Actor - HOP, editia a 27-a. Marele premiu, castigat de actrita Catalina Romanet

01.09.2024, 01:02 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Premiul "Stefan Iordache", Marele Premiu al Galei Tanarului Actor HOP, a fost acordat actritei Catalina Romanet (prezenta in concurs cu momentul liber ales Liniste, dupa monodrama "Umami" de Teodora Savu. Premiul a fost anuntat de scenograful Dragos Buhagiar, presedinte UNITER.

Premiul pentru cea mai buna actrita a fost acordat ex aequo actritelor Catinca Hantiu (prezenta in concurs cu momentul liber ales Fata cu flori din soare, text propriu, adaptare dupa "Vara in care mama a avut ochii verzi" de Tatania Tibuleac si "Viata ca un peron" de Octavian Paler) si Antonia Scutaru (prezenta in concurs cu momentul liber ales Botosani, dupa "Genul Acuzativ" de Mimi Branescu).

Premiul pentru cel mai bun actor a fost acordat ex aequo actorilor Darie Doklean (prezent in concurs cu momentul liber ales Murdarie, adaptare dupa "Sex, Drugs, Rock & Roll" de Eric Bogosian) si Bogdan Ifodi (prezent in concurs cu momentul liber ales #m-amnascutdinnou, adaptare dupa un scenariu de Aleksandr Petrov).

Premiul "Cornel Todea", Premiul pentru cea mai buna trupa de actori, a fost acordat actorilor Theodora Pintilie si Mihai Andrei Plesa pentru spectacolul "Obsesiv - Impulsiv", adaptare dupa "Sex, Drogs, Rock'n Roll" de Eric Bogosian si "Love/ Sick" de John Cariani.

Premiul "Sica Alexandrescu", Premiul special al juriului, a fost acordat actritei Ioana Cojocarescu, (prezenta in concurs cu momentul liber ales Proba Magda, text propriu cu insertii din "Pescarusul" de A.P. Cehov).

Premiul pentru prestanta, rostire scenica si expresie corporala, instituit de actrita Dorina Lazar, a fost acordat actritei Ileana Ursu (prezenta in concurs cu momentul liber ales Eu sunt un pescarus!, poem-manifest-dramatic, text propriu, cu insertii din A.P. Cehov).

Premiul "1/10 pentru FILM la TIFF" a fost acordat actritei Catalina Romanet.

Premiile publicului au fost castigate de Daria Pentelie - premiul pentru cea mai buna actrita, Catalin Vilcu - premiul pentru cel mai bun actor, si spectacolul Poarta-ma de Giorgia Aimeri, cu Nicholas Bohor, Alexandra Catrina, Luca Fumuru si Larisa Oasenegre - premiul pentru cea mai buna trupa de actori.

Concurentii HOP 2024: Bianca Archip, Ada-Andreea Bicfalvi, Roxana Biclea, Alexandra Bob, Nicholas Bohor, Robert Brage, Alexandra Catrina, Leonard Chionac, Ioana Cojocarescu, Andra Colidiuc, Eduard Crucianu, Darie Doklean, Luca Fumuru, Catinca Hantiu, Bogdan Ifodi, Sorin Manea, Bianca Marinescu, Mihai Mocanu, Maria Morosan, Gabriel Muncus, Larisa Oasenegre, Miruna Gabriela Olteanu, Iosif Pastina, Daria Pentelie, Theodora Pintilie, Mihai Andrei Plesa, Anamaria Popa, Andreea Alice Preda, Adrian Rimboaca, Catalina Romanet, Antonia Scutaru, Denisa Tudora, Ileana Ursu, Catalin Vilcu, Stefan Voicu.

Juriul final al concursului, cel care a analizat prestatiile concurentilor si a decis castigatorii premiilor Galei HOP 27, a fost format din: Raluca Aprodu (actrita), Gianina Carbunariu (regizoare), Vlad Cristache (regizor), Alina Epingeac (critic de teatru), Claudiu Groza (critic de teatru), Andrei Majeri (regizor) si Adrian Titieni (actor).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare