×

Accesează
contul existent

Eveniment

David Popovici, campion olimpic la natatie: In orice domeniu ai nevoie de o echipa puternica in...

David Popovici, campion olimpic la natatie: In orice domeniu ai nevoie de o echipa puternica in spate, doar asa vei ajunge cel mai bun

18.09.2024, 21:37 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

David Popovici, campion olimpic la natatie, a subliniat importanta echipei in succesul unui sportiv, precum si in orice alt domeniu de activitate, fie el sectorul financiar-bancar, fie cel de business.

"Eu provin dintr-un domeniu diferit de cel bancar. Ulterior mi-am dat seama ca nu exista multe deosebiri intre proiectul MoonShotX si mine, si eu am avut un vis, si eu am avut un plan, desi eu am o echipa. Cred ca fiecare dintre noi are un risc, o dorinta arzatoare de a reusi, insa stim cu totii ca nu e suficient doar sa-ti doresti. Si cred ca in orice domeniu ai nevoie de o echipa puternica in jurul tau, care sa te sustina, pentru ca numai asa poti ajunge cel mai bun intr-un domeniu", a spus David Popovici in cadrul evenimentului de lansare a proiectului MoonShotX.

Proiectul MoonShotX, lansat Raiffeisen Bank Romania, in parteneriat cu InnovX, tinteste sa sprijine companiile locale sa se extinda la nivel regional. Acest proiect isi propune sa accelereze cresterea si extinderea afacerilor romanesti la nivel regional si global. Destinat firmelor cu o cifra de afaceri intre 5 si 50 de milioane de euro, acest program promite sa transforme companiile locale in jucatori competitivi pe pietele internationale.

Ce a mai declarat David Popovici in cadrul evenimentului:

- De cand eram mic, foarte multi au remarcat talentul pe care il aveam si care m-a propulsat, m-a ajutat sa castig multe competitii, sa ma plasez din ce in ce mai sus la cat mai multe competitii, dar mi-am dat seama repede ca trebuie sa muncesc si trebuie sa muncesc mai mult decat ceilalti.

- Eu ma consider unul dintre cei norocosi pentru ca am avut alaturi de mine familie, prieteni care m-au sustinut, de la profesori si antrenori, pana la sponsorii mei si parteneri de cursa lunga precum Raiffeisen, care m-au ajutat sa ajung omul pe care il vedeti astazi in fata si un om de care sunt destul de mandru.

- Le urez succes celor indicati in proiect si sa ajunga pe luna. Nu o sa fie usor, dar nu a zis nimeni ca trebuie sa fie usor.

- aSunt doua businessuri pe care as vrea sa le fac dupa sport. Mi-ar placea foarte mult sa existe la noi in tara un centru de dezintoxicare real, pentru ca noi nu avem un centru si un program real pentru a-i ajuta pe cei care sufera de adictie, fie ca e vorba de jocuri de noroc, droguri, bautura. Nu avem asa ceva in tara si mi-ar placea foarte mult cand o sa am timpul sa ma ocup de asa ceva sa ajut cu treaba asta, pentru ca e foarte important.

- De asemenea, mi-as dori sa avem cat mai putini copii care se ineaca in fiecare an la mare. Nu stiu cat de mult legatura poate avea asta cu businessul, dar pe viitor cine stie. Daca o sa am bazinul meu, fundatia mea, mi-a placea sa invat cat mai multi copii. Voi face asta impreuna cu echipa mea, nu am cum sa fac totul singur. Mi-a placea sa invat cat mai multi copii sa inoate.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare