×

Cryptobusiness

Tradesilvania a atins in aprilie rulaje de un miliard de euro in primii cinci ani de activitate....

Tradesilvania a atins in aprilie rulaje de un miliard de euro in primii cinci ani de activitate. Platforma crypto are peste 60.000 de clienti romani si din Europa

22.05.2023, 11:29 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Platforma crypto Tradesilvania a atins in aprilie rulaje de un miliard de euro in primii cinci ani de activitate. Volumul a fost realizat exclusiv din servicii crypto pentru clientii romani si din Europa, platforma fiind disponibila tuturor cetatenilor europeni de la lansarea acesteia in 2018.

"Acesta este un moment important in evolutia companiei si pentru echipa noastra, fiind un obiectiv realizat care ne incurajeaza sa mentinem ritmul de investitii in ecosistemul crypto din Romania si Europa. Acest rezultat se datoreaza echipei si celor peste 60.000 de clienti, iar acum ne pregatim pentru urmatorul prag: cel de 10 miliarde de euro la urmatorul bull run", a declarat Razvan Moldovan, Deputy CEO si cofondator Tradesilvania.

Obiectivele companiei pentru 2023 presupun o crestere de 100% a numarului de clienti retail, finalizarea procesului de integrare al canalelor de alimentare a conturilor pentru clienti si dezvoltarea unei comunitati in jurul platformei si ecosistemului Tradesilvania in vederea cresterii accesibilitatii la piata crypto pentru cat mai multi investitori.

"In primele luni ale acestui an investitiile clientilor s-au mentinut stabile in conditiile in care atat Bitcoin cat si Ethereum, cele mai importante doua criptomonede, au inregistrat cresteri importante de la inceputul anului. Bitcoin a avut o crestere de peste 70% in 2023 in detrimentul evolutiilor pietelor financiare si a situatiei economice generale. Adoptia ramane in crestere sustinuta la nivelul intregii Europe, trend validat si de ultimul studiu de piata realizat de Tradesilvania in colaborare cu IPSOS care arata ca patru din zece romani au detinut sau detin criptomonede", a adaugat Razvan Moldovan.

Cofondatorul Tradesilvania considera ca evolutiile legislative recente, prin aprobarea MiCA, primul act legislativ european de reglementare a pietei crypto, vor sustine acest trend si pe termen mediu si lung.

Tradesilvania ramane platforma crypto cu parteneriate in sistemul bancar local, o evolutie importanta atat pentru realizarea obiectivelor acesteia cat si pentru ecosistemul si adoptia crypto din Romania.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare