×

Accesează
contul existent

Eveniment

Zdenek Romanek, presedinte & CEO, Raiffeisen Bank Romania: Ne-am dori sa fim cea mai recomandata...

Zdenek Romanek, presedinte & CEO, Raiffeisen Bank Romania: Ne-am dori sa fim cea mai recomandata institutie financiara. Cu proiectul MoonShotX tintim sa sprijinim companiile locale sa se extinda la nivel regional

18.09.2024, 20:45 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Proiectul MoonShotX, lansat Raiffeisen Bank Romania, in parteneriat cu InnovX, tinteste sa sprijine companiile locale sa se extinda la nivel regional, sustine Zdenek Romanek, presedinte & CEO al Raiffeisen Bank Romania.

"Vorbind despre nevoile companiilor, intelegem ca si ele au diferite puncte de atins, in afara expansiunii romanesti. Asa ca, luand in considerare asta dintr-o perspectiva de consultant financiar proactiv, ne-ar placea sa sprijinim companiile si in acest moment. De aici vine programul MoonShot X, un program pe care l-am pregatit impreuna pentru a putea sustine companiile si in acest tip de dezvoltare in expansiunea regionala", a spus Zdenek Romanek in cadrul evenimentului de lansare a proiectului MoonShotX.

Acest proiect isi propune sa accelereze cresterea si extinderea afacerilor romanesti la nivel regional si global. Destinat firmelor cu o cifra de afaceri intre 5 si 50 de milioane de euro, acest program promite sa transforme companiile locale in jucatori competitivi pe pietele internationale.

Ce a mai declarat Zdenek Romanek in cadrul conferintei de lansare a MoonShotX:

¬ In urma cu aproximativ doi ani noi ne-am definit un set de tinte, un set de aspiratii pe care vrem sa le urmam.

¬ Ne-am dori sa fim cea mai recomandata institutie financiara, clientii sa ne recomande datorita consultantei noastre financiare proactive. Sunt foarte fericit ca pot spune ca echipa noastra de corporate banking are cel mai mare indice de recomandare astazi pe piata din Romania. Si se datoreaza capacitatii lor de a intelege companiile, de a le intelege nevoile si de a le sustine.

¬ Alegem sa mergem pe Luna pentru ca este greu, alegem sa mergem acolo pentru ca pe de o parte este o provocare, dar in acelasi timp este foarte plina de satisfactii si energizanta. Si credem ca imaginea companiilor despre expansiunea regionala este exact asta.

¬ Este un drum greu, dar, in acelasi timp, este unul foarte plin de satisfactii si cred ca unul foarte energizant. Si ne-ar placea sa va putem sprijini pas cu pas, dar sistematic si repede. Si exista o vorba care spune ca daca tintesti spre luna exista riscul ca, daca ratezi, sa ajungi totusi intre stele.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare