Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Apple
Apple Watch Ultra 2 Cellular Ocean Band White

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Lungimea brățării

Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Apple Watch Ultra 2
Apple Watch Ultra 2 logo

Aventură la alt nivel.

Cel mai robust şi capabil Apple Watch depăşeşte din nou limitele.
Cu noul S9 SiP.
Un nou mod magic de a folosi ceasul fără să atingi ecranul.
Cel mai strălucit ecran Apple.
Şi acum, poţi alege o combinaţie carbon-neutră de carcasă şi curea.







Design

O inimă nouă.
Mai multă putere.

Apple Watch Ultra 2 2


Gata de Acţiune

Butonul Acţiune personalizabil îţi oferă control fizic rapid asupra unei varietăţi de funcţii.
Acesta poate face lucruri precum începerea unui antrenament, marcarea unui Punct de reper Busolă sau startul unei scufundări.

Apple Watch Ultra 2 3


Bateria durează zile întregi

Când eşti în a doua zi de drumeţie, în ultima etapă a unui triatlon sau în adâncuri, de-a lungul unui recif de corali, ultimul lucru de care ai nevoie este să rămâi fără baterie.
Cu Apple Watch Ultra 2, poţi face faţă la aproape orice şi încă mai ai energie de rezervă.1


Până la

36 de ore

de utilizare obişnuită1



Până la

72 de ore

de utilizare normală cu setările de Consum redus activate2



Până la

17 de ore

de utilizare pentru antrenament în modul Consum redus3





Busola reimaginată.

O busolă precisă este la fel de necesară pentru navigarea în sălbăticie ca o pereche solidă de bocanci.
Noile opţiuni pentru aplicaţia Busolă oferă vizualizări şi funcţionalităţi care duc orientarea de la încheietura mâinii pe noi culmi.

Apple Watch Ultra 2 5-1



La nivelul oricărei situaţii.

Fie că te confrunţi cu temperaturi extreme sau altitudini dificile, Apple Watch Ultra 2 este echipat pentru a se ridica la înălţimea ocaziei.

Sirenă de 86 de decibeli

Ţine apăsat butonul Acţiune pentru a activa o sirenă care poate fi auzită până la 180 de metri distanţă.

Lanternă extra luminoasă

Acum poţi să dublezi temporar luminozitatea lanternei în situaţii întunecoase, prin rotirea Digital Crown.

-20°C până la 55°C

Temperaturi de funcţionare la încheietura mâinii pentru vârfuri reci de munte sau căldura arzătoare a deşertului.4

-500 m până la 9.000 m

O gamă extinsă de altitudini de funcţionare, de la cele mai joase văi până la cele mai înalte vârfuri de munte.



Observaţii:

** Apple Watch Ultra 2 are o clasificare a rezistenţei la apă de 100 m adâncime, conform standardului ISO 22810. Poate fi folosit pentru scufundări recreative (cu o aplicaţie compatibilă terţă din App Store) până la 40 m şi pentru sporturi acvatice de mare viteză. Apple Watch Ultra 2 nu trebuie folosit pentru scufundări la o adâncime mai mare de 40 m. Rezistenţa la apă nu este permanentă şi se poate diminua în timp. Pentru informaţii suplimentare consultă support.apple.com/ro-ro/HT205000.
1. Estimarea unei autonomii a bateriei pentru întreaga zi se bazează pe următorul caz de utilizare: 180 de verificări ale orei, 180 de notificări, 90 de minute de utilizare a aplicaţiilor şi un antrenament de 60 de minute cu redare de muzică de pe Apple Watch prin Bluetooth, pe parcursul a 36 de ore; utilizarea Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) include un total de 8 ore de conexiune 4G LTE şi 28 de ore de conectare la iPhone prin Bluetooth, pe parcursul a 36 de ore. Testare efectuată de Apple în august 2023 folosind unităţi de preproducţie Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) asociate cu un iPhone. Toate dispozitivele au fost testate cu software de prelansare. Autonomia bateriei depinde de utilizare, de configurare, de reţeaua celulară, de puterea semnalului şi de mulţi alţi factori; rezultatele efective pot varia.
2. Estimarea unei autonomii a bateriei pentru întreaga zi se bazează pe următorul caz de utilizare: 180 de verificări ale orei, 180 de notificări, 90 de minute de utilizare a aplicaţiilor şi un antrenament de 60 de minute cu redare de muzică de pe Apple Watch prin Bluetooth, pe parcursul a 36 de ore; utilizarea Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) include un total de 8 ore de conexiune 4G LTE şi 28 de ore de conectare la iPhone prin Bluetooth, pe parcursul a 36 de ore. Estimarea unei autonomii a bateriei în modul Consum redus se bazează pe următorul caz de utilizare: 360 de verificări ale orei, 360 de notificări, 180 de minute de utilizare a aplicaţiilor şi două antrenamente de 60 de minute cu redare de muzică de pe Apple Watch prin Bluetooth, pe parcursul a 72 de ore; utilizarea Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) include conexiune 4G LTE la cerere şi 60 de ore de conectare la iPhone prin Bluetooth, pe parcursul a 72 de ore. Testare efectuată de Apple în august 2023 folosind unităţi de preproducţie Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) asociate cu un iPhone. Toate dispozitivele au fost testate cu software de prelansare. Autonomia bateriei depinde de utilizare, de configurare, de reţeaua celulară, de puterea semnalului şi de mulţi alţi factori; rezultatele efective pot varia.
3. Testat cu senzorul de frecvenţă cardiacă activat în timpul sesiunilor de antrenament. Testările privind antrenamentul în aer liber cu GPS şi 4G LTE în modul Consum redus, cu mai puţine citiri GPS şi de frecvenţă cardiacă, antrenamentul în aer liber cu GPS şi 4G LTE în modul Consum redus şi antrenamentul în aer liber cu GPS au fost efectuate fără iPhone. Testare efectuată de Apple în august 2023 folosind unităţi de preproducţie Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular). Toate dispozitivele au fost testate cu software de prelansare. Autonomia bateriei depinde de utilizare, de configurare, de reţeaua celulară, de puterea semnalului şi de mulţi alţi factori; rezultatele efective pot varia.
4. Bateria şi performanţa pot fi afectate la temperaturi foarte scăzute.