Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Apple
Watch Ultra Cellular Yellow Ocean Band

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Lungimea brățării

Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Apple Watch Ultra

Performanţă fără compromisuri într-un design robust. Precizie GPS de neegalat în zone urbane dense. Autonomie a bateriei de până la 36 de ore.* Trei curele special create pentru sportivii şi exploratorii dornici să-şi depăşească limitele. Toate funcţiile de care ai nevoie ca să fii sănătos, în siguranţă şi mereu conectat.

Apple Watch Ultra 2
Design

Un design spectaculos şi robust, conceput pentru a înfrunta forţele naturii. Un ecran masiv Retina mereu activ, care străluceşte chiar şi în cele mai dificile situaţii. Plus un buton Acţiune personalizabil. Fiecare detaliu e proiectat cu atenţie pentru o performanţă incredibilă.

49 mm

carcasă din titan robustă, uşoară şi rezistentă la coroziune

2x

ecran mai luminos decât la Series 8, cu până la 2000 niţi

Anduranţă

Antrenamente avansate şi măsurători precum Zone ritm cardiac. Funcţionalităţi multisport. Autonomie incredibilă a bateriei de până la 36 de ore de utilizare normală, cu o perioadă şi mai extinsă când utilizezi modul Consum redus. Conceput special pentru alergători.

GPS de precizie cu dublă frecvenţă
GPS L1 şi L5, plus noi algoritmi de poziţionare personalizaţi pentru calcule precise de distanţă, tempo şi traseu în medii dificile.

Brăţara Montană
Subţire, flexibilă, concepută pentru ajustări rapide.

Ocean

Rezistent la apă până la 100 m. Certificat pentru scufundări de agrement până la 40 m.* Un indicator de adâncime care oferă cele mai importante statistici dintr-o privire. şi Oceanic+, o aplicaţie exclusivă care funcţionează ca un computer de scufundare complet.* E plin de inovaţii pentru a explora adâncurile.

Certificare EN13319
Un standard recunoscut la nivel internaţional pentru calculatoare şi instrumente de scufundare.

Cureaua Oceanică
Cu o structură tubulară incredibil de elastică şi sigură.

De ce Apple Watch

E dispozitivul ideal pentru o viaţă sănătoasă.

Sănătate şi siguranţă
Obţine date esenţiale pentru obiceiuri mai sănătoase.
Monitorizează-ţi somnul.
Solicită rapid ajutor în caz de urgenţă.

Fitness
Antrenează-te în moduri noi cu măsurători avansate. Urmăreşte-ţi activitatea zilnică şi antrenamentele preferate.

Conexiuni
Efectuează apeluri, trimite mesaje şi ascultă muzică. Totul din încheietură.

Personalizare
Schimbi cureaua, schimbi şi stilul.
Descoperă, ajustează şi partajează cadrane de ceas.

*Declinarea răspunderii legale
Baterie şi alimentare: autonomia bateriei variază în funcţie de utilizare şi de configuraţie. Consultă apple.com/batteries pentru informaţii suplimentare.
Rezistenţă la apă şi praf: Apple Watch Ultra are o clasificare a rezistenţei la apă de 100 m adâncime, conform standardului ISO 22810. Poate fi folosit pentru scufundări recreative (cu o aplicaţie compatibilă terţă din App Store) până la 40 m şi pentru sporturi acvatice de mare viteză. Apple Watch Ultra nu trebuie folosit pentru scufundări de peste 40 m. Apple Watch Series 8 şi Apple Watch SE sunt rezistente la apă, până la 50 m adâncime, conform clasificării standardului ISO 22810:2010. Acest lucru înseamnă că pot fi folosite pentru activităţi în apă de mică adâncime, precum înotul în piscină sau în mare. Cu toate acestea, nu trebuie folosite la scufundări, schi nautic sau alte activităţi care implică apă cu debit de mare viteză sau în scufundări de adâncime. Rezistenţa la apă nu este permanentă şi poate scădea în timp. Pentru informaţii suplimentare, consultă support.apple.com/ro-ro/HT205000. Apple Watch Ultra şi Apple Watch Series 8 au şi evaluarea IP6X pentru rezistenţă la praf.
Aplicaţia Oceanic+: Oceanic+ necesită un abonament. Disponibil în App Store. Protocoalele de scufundare trebuie respectate întotdeauna, iar scufundările trebuie efectuate în compania unei alte persoane şi cu un dispozitiv secundar.
Monitorizarea temperaturii: funcţia de monitorizare a temperaturii nu este un dispozitiv medical şi nu este destinată utilizării în diagnosticare medicală, tratament sau în orice alt scop medical.
Urmărire ciclu: aplicaţia Urmărire ciclu nu trebuie utilizată ca formă de contracepţie. Datele din aplicaţia Urmărire ciclu nu trebuie să fie folosite pentru a diagnostica o problemă de sănătate.
S.O.S. urgenţe: S.O.S. urgenţe necesită o conexiune celulară sau apelare prin Wi-Fi cu o conexiune la internet de pe dispozitivul tău Apple Watch sau un iPhone din apropiere.
Aplicaţia EKG şi notificarea pentru ritm cardiac neregulat: aplicaţia EKG şi notificarea pentru ritm cardiac neregulat necesită cea mai recentă versiune watchOS şi iOS şi nu sunt destinate utilizării de către persoane cu vârsta sub 22 de ani. Aplicaţia EKG este disponibilă pe Apple Watch Series 4 şi modelele ulterioare (cu excepţia Apple Watch SE). Notificarea ritm cardiac neregulat nu este destinată utilizării de către persoane care au fost diagnosticate cu fibrilaţie atrială.
Aplicaţia Oxigen în sânge: măsurătorile aplicaţiei Oxigen în sânge nu sunt destinate utilizării medicale, inclusiv autodiagnosticarea sau consultarea cu un medic, şi sunt concepute numai în scopuri generale de fitness şi wellness.
Celular şi wireless: serviciul celular necesită abonament de internet. Contactează-ţi furnizorul de servicii pentru informaţii suplimentare. Conexiunea poate varia în funcţie de disponibilitatea reţelei. Consultă apple.com/watch/cellular pentru lista operatorilor de telefonie participanţi şi eligibilitate. Consultă support.apple.com/ro-ro/HT207578 pentru instrucţiuni suplimentare de configurare.
Apple Music: Apple Music necesită un abonament.
App Store: aplicaţiile sunt disponibile pe App Store.
MIL-STD 810H: testat împotriva subsecţiunilor pentru altitudine, temperatură ridicată, temperatură scăzută, şoc de temperatură, imersie, îngheţ/dezgheţ, şoc şi vibraţie.
Apelare internaţională de urgenţă: funcţia Apelare internaţională de urgenţă necesită un model Apple Watch Ultra (Cellular), Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular), Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) sau Apple Watch SE (GPS + Cellular). Pentru o listă a ţărilor şi regiunilor în care este disponibilă, consultă apple.com/watchos/feature-availability.
Încărcare rapidă: încărcarea rapidă este compatibilă doar cu Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 şi Apple Watch Ultra. Alte modele respectă timpul de încărcare obişnuit.
(PRODUCT)RED: O parte din veniturile obţinute de pe urma fiecărui (PRODUCT)RED achiziţionat va fi alocată Fondului global pentru combaterea SIDA cu (RED). începând de acum şi până la 31 decembrie 2022, jumătate din aceste venituri va fi alocată Fondului Global pentru Reacţia împotriva COVID‑19 pentru a atenua impactul pe care îl are COVID-19 asupra luptei pentru eradicarea SIDA.
Curele: disponibilitatea curelelor se poate schimba.
Compatibilitate: Apple Watch necesită un iPhone 8 sau un model ulterior cu cea mai recentă versiune de iOS.
Disponibilitatea caracteristicilor: caracteristicile se pot modifica. Este posibil ca unele caracteristici, aplicaţii şi servicii să nu fie disponibile în toate regiunile sau în toate limbile. Accesează apple.com/watchos/feature-availability pentru lista completă.