Vizualizeaza cosul Finalizeaza

HUAWEI
FreeBuds 5 Ceramic White

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Casti FreeBuds 5
Casti FreeBuds 5

Curburi continue pentru confort optim1 |

Driver ultra magnetic cu un bas puternic

Casti FreeBuds 5

Estetică avangardistă

Aceste căşti sunt menite să uimească şi să pună în evidenţă melodia, cu forme curbate fascinante şi capacităţi uluitoare1.

Casti FreeBuds 5

Sunetul întâlneşte senzaţia

Fiecare pereche de căşti a fost concepută pentru a oferi un nivel suprem de confort, datorită designului inovator, adaptat, reglat fin prin zeci de mii de simulări ergonomice.

Casti FreeBuds 5 Casti FreeBuds 5 Casti FreeBuds 5 Casti FreeBuds 5

Elegantă ca întotdeauna o carcasă care se deschide şi se închide

Bucură-te de strălucirea unei carcase mate, uimitoare, cu o formă curbată graţios, plăcută la atingere şi care se deschide şi se închide cu uşurinţă.

Casti FreeBuds 5

Sunet veritabil

Casti FreeBuds 5
Driver ultra magnetic

Bas care te copleşeşte

Casti FreeBuds 5

Două circuite magnetice

HUAWEI FreeBuds 5 este cu 30%3 mai sensibil la frecvenţe joase decât HUAWEI FreeBuds 4 şi redă un bas robust, care coboară până la 16 Hz4.

Casti FreeBuds 5

Tehnologie bas turbo

Aceste căşti oferă şi mai multă putere, prin creşterea fluxului de aer, reducând în acelaşi timp rezistenţa diafragmei în timpul vibraţiilor, mulţumită tehnologiei patentate şi unui tub personalizat

Casti FreeBuds 5
Egalizator adaptabil cu frecvenţă ultra vastă

Numai pentru urechile tale

HUAWEI FreeBuds 5 ajustează sunetul ţinând cont de adaptare, de starea utilizării şi de nivelul volumului - de la 100 Hz până la 2000 Hz5 - pentru a oferi o experienţă personalizată de ascultare, plină de pasiune şi energie.

Casti FreeBuds 5
Certificat pentru înaltă rezoluţie

Două circuite magnetice

HUAWEI FreeBuds 5 este cu 30%3 mai sensibil la frecvenţe joase decât HUAWEI FreeBuds 4 şi redă un bas robust, care coboară până la 16 Hz4.

Elimină zgomotul

Casti FreeBuds 5
Adaptate ANC 3.0/h5>

Concepute pentru o ascultare confortabilă şi captivantă

Casti FreeBuds 5

HUAWEI FreeBuds 5 sunt experte în reglarea mediului ambiant - de la zgomotul unei cafenele până la vacarmul şoselelor - mulţumită celor trei microfoane care iau în calcul adaptarea, starea utilizării şi zgomotul ambiental7.

Anulare a zgomotului prin AI, pentru apeluri

Te faci auzit tare şi clar

Căştile vin cu trei microfoane şi un algoritm de reţea neuronală profundă (DNN) pentru a-ţi amplifica vocea şi pentru a reduce discuţiile din fundal, astfel încât fiecare apel să fie cât se poate de clar.

Casti FreeBuds 5

Performanţă remarcabilă

Mai multă putere, mai puţin timp de încărcare

încărcarea căştilor în carcasă pentru 5 minute îţi permite o ascultare fără întreruperi de până la 2 ore. Căştile permit o ascultare de până la 5 ore la o încărcare completă, şi până la 30 de ore de ascultare, cu încărcări multiple în carcasă8.

Casti FreeBuds 5
Totul la îndemână

Răspunde la apeluri, reglează volumul şi gestionează redarea fără a fi nevoie să accesezi telefonul, doar prin glisare sau atingere a zonei senzorului tactil9.

Casti FreeBuds 5
Casti FreeBuds 5
Glisare în sus/jos:

Creşte/reduce volumul

Casti FreeBuds 5
Apăsare şi menţinere apăsată:

Activează/dezactivează ANC, sau respinge apelul

Casti FreeBuds 5
Atingere dublă:

Preia/încheie apelul sau redă/pune pe pauză sunetul

Puţină umezeală? Nu-ţi face probleme!

Bucură-te de antrenamente intensive şi aventurează-te în condiţii de ploaie uşoară, cu rezistenţa la apă IPX410, fără să-ţi faci vreodată griji cu privire la deteriorarea căştilor.

Casti FreeBuds 5

Ascultare inteligentă

Comutare fără întreruperi între dispozitivele conectate

Deschide carcasa de încărcare, iar telefonul tău, tableta ta sau computerul tău vor afişa în mod automat o fereastră de tip pop-up pentru asociere sau pentru reconectare11. Poţi conecta căştile la două dispozitive simultan şi poţi comuta între cele două dispozitive în mod automat.

Casti FreeBuds 5
Casti FreeBuds 5
Sunet sincronizat

Sincronizează clipul video şi sunetul cu modul de latenţă redusă12, pentru a te bucura de jocurile tale preferate.

Casti FreeBuds 5
Descoperă mai multe funcţii în AI Life

Descarcă aplicaţia HUAWEI AI Life pentru mai mult divertisment şi funcţii grozave.

1. Curburile continue fac referire la căşti, nu la carcasa de încărcare.
2. Datele privind durata de viaţă a bateriei, provin de la laboratoarele Huawei. încărcarea căştilor pentru cinci minute permite 2 ore de ascultare cu ANC dezactivat. Cu multiple încărcări în carcasă, căştile permit până la 30 de ore de ascultare, cu ANC dezactivat. Prevalează gradul real de utilizare. Acest lucru se aplică numai modelelor care sunt compatibile cu Super Charge.
3. Având aceeaşi putere, sensibilitatea HUAWEI FreeBuds 5 la frecvenţe joase este cu 30% mai ridicată decât în cazul HUAWEI FreeBuds 4. Datele provin de la laboratoarele Huawei.
4. Datele privind gama de frecvenţe provin de la testele de laborator Huawei cu codecul audio LDAC™ HD pentru conexiuni Bluetooth.
5. Datele de testare provin de la testele de laborator Huawei. Experienţa reală variază în funcţie de forma urechii, de obiceiurile de utilizare şi de starea de utilizare.
6. Certificarea audio wireless de înaltă rezoluţie se bazează pe protocolul de transmisie LDAC™ HD, iar protocolul LDAC™ HD este obligatoriu pentru dispozitivul de redare. Logo-urile LDAC™ şi LDAC sunt mărci comerciale ale Sony Corporation.
7. Performanţa reală ANC depinde de forma urechii şi de starea de utilizare. Purtarea căştilor în condiţii de siguranţă va contribui la asigurarea unei performanţe ANC optime. în plus, performanţa ANC poate fi percepută mai bine la frecvenţe joase, ca de exemplu, atunci când auzi zgomote în trafic, generate de maşini şi autobuze, sau aparate de aer condiţionat dintr-un birou şi poate să nu fie la fel de clară la frecvenţe medii şi înalte, precum atunci când se aud voci, anunţuri, fluierături sau sunete generate de obiecte care intră în contact unele cu altele.
8. Datele privind durata de viaţă a bateriei şi încărcarea, provin de la testele de laborator Huawei. în timpul testelor, sunetul în format AAC a fost redat la un nivel de volum de 50%, cu ANC dezactivat. Pentru alte funcţii au fost utilizate setările implicite. Rezultatele reale pot varia în funcţie de volum, de sursa audio, de interferenţele din mediul înconjurător, de caracteristicile produsului şi de obiceiurile de utilizare.
9. Zona senzorului tactil este zona dintre partea superioară a căştii şi mufă, atunci când căştile sunt purtate. Poţi stabili mai multe funcţii în aplicaţia AI Life. Funcţiile reale pot varia.
10. Rezistenţa la praf şi apă IP54 se aplică numai căştilor şi nu carcasei de încărcare. Dispozitivul este rezistent în condiţii normale la stropire, praf şi apă. Atunci când au fost testate în condiţii controlate de laborator, căştile au fost clasificate IP54 în conformitate cu standardul IEC 60529. Rezistenţa la stropire, praf şi apă nu este permanentă şi performanţa poate fi scăzută din cauza uzurii zilnice. Evită încărcarea dispozitivului în condiţii de umezeală. Daunele provocate de lichide nu sunt acoperite de garanţie.
11. Funcţia pop-up este compatibilă doar cu telefoanele şi tabletele care rulează EMUI 10 sau o versiune ulterioară, precum şi cu anumite computere cu PC Manager 13.0.2.300 sau o versiune ulterioară. 12. Latenţa reală poate varia în funcţie de modelul specific de telefon, de versiunea sistemului, de tipul jocului, de versiunea jocului şi de alţi factori.