Accesează
contul existent

Vizualizeaza cosul Finalizeaza

HUAWEI
Watch GT3 Pro 46mm Black

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Huawei Watch GT3 Pro 1
HUAWEI WATCH GT 3 Pro îmbină măiestria rafinată cu estetica, oferind funcţii revoluţionare de sănătate şi fitness chiar şi în ape neexplorate.
Huawei Watch GT3 Pro 2
Huawei Watch GT3 Pro 3

Corp desăvârşit din titan, cu margini şi muchii precise, perfecte din fiecare unghi.

Cadran de ceas din safir1 durabil şi rezistent la zgârieturi atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în situaţii neprevăzute.

Huawei Watch GT3 Pro 5

Coroana rotativă din titan, străluceşte la fiecare mişcare a încheieturii mâinii.

Huawei Watch GT3 Pro 6

Capac spate din ceramică nanocristalină, fin şi confortabil pentru pielea ta.

Huawei Watch GT3 Pro 7
Huawei Watch GT3 Pro 8

Curea gri din piele2

Performanţă în întuneric. Feţele de ceas colorate fluorescente strălucesc chiar şi noaptea, menţinându-te conectat dintr-o singură privire. Ridică-ţi încheietura mâinii pentru a obţine toate informaţiile importante afişate pe faţa de ceas viu colorată Always On Display (AOD).

Huawei Watch GT3 Pro 9

Performanţă la lumina zilei

Robust Performance in the Daylight. Personalizează-ţi faţa de ceas din Galerie sau alege dintr-o mulţime de feţe de ceas disponibile pentru descărcare3, apoi potriveşte-le pentru un stil şi layout care să dea viaţă ecranului AMOLED unic!

Scufundări în ape sigure

Ceasul afişează datele de scufundări în timp real incluzând viteza, adâncimea şi durata scufundărilor.
Huawei Watch GT3 Pro 10
Dispune de setări de siguranţă cum ar fi memento-urile automate atunci când te scufunzi prea adânc sau pentru prea mult timp.
Huawei Watch GT3 Pro 11

Pregăteşte-te să faci saltul

Huawei Watch GT3 Pro 12
Ceasul poate înregistra date cum ar fi durata şi adâncimea scufundării, iar progresul tău va fi urmărit şi vizibil. Modul de antrenament pentru apnee îţi înregistrează frecvenţa cardiacă, durata ţinerii respiraţiei şi ora de începere a contracţiei diafragmei pentru a te ajuta să creşti durata ţinerii respiraţiei, astfel încât să fii mai bine pregătit pentru aventuri subacvatice avansate.
Huawei Watch GT3 Pro 13

100+

Moduri de antrenament

Cu peste 100 de antrenamente din care să alegi - alergare, ciclism, alpinism, înot în interior, schi şi nu numai - poţi porni pe drumuri bătătorite sau pe un nou traseu, doar cu o atingere pe ecran! Valorile de alergare ce includ indicele abilităţii de alergare, presiunea şi sarcina de antrenament, precum şi sfaturile te ajută să maximizezi performanţa fără a-ţi suprasolicita corpul, iar traseele de alergare partajabile îţi aduc calităţile în văzul tuturor!
Huawei Watch GT3 Pro 14

Fii regele swingului

Ceasul înregistrează date profesionale cum ar fi viteza de swing, tempo-ul, timpul de backswing şi downswing, iar modul Driving range urmăreşte swing-ul până la ultimul detaliu, cu demonstraţii şi sfaturi utile pentru un meci de golf la un alt nivel!

Un tovarăş ce are grijă
mereu de sănătatea ta

Huawei Watch GT3 Pro 16
Algoritmul de monitorizare a somnului HUAWEI TruSleep 2.0 identifică etapele cheie ale somnului, oferind scoruri privind calitatea somnului şi sfaturi personalizate despre cum să te odihneşti cel mai bine.
Monitorizarea stresului4 urmăreşte şi gestionează orice încercări şi probleme de peste zi, oferind exerciţii de respiraţie care să îţi liniştească mintea.
Sarcinile de îndeplinit pentru o viaţă sănătoasă5 se pot transforma într-un proces satisfăcător cu obiective atinse în materie de somn, consum de apă, antrenamente şi multe altele!

Mai multe funcţii distractive

Autonomia mare a bateriei şi încărcarea rapidă îţi vor pune ceasul la dispoziţie oricând ai nevoie. Ceasul are o viteză de încărcare cu 30% mai mare şi îţi permite să îl încarci 25% în doar 10 minute sau 100% în doar 85 de minute6, şi să-l porţi timp de 14 zile7 înainte de o nouă încărcare!

14 zile

durata de viaţă a bateriei pentru utilizare tipică9

8 zile

durata de viaţă a bateriei pentru utilizare intensă9

Huawei Watch GT3 Pro 17
Cu o mulţime de aplicaţii terţe8 disponibile pentru descărcare din Watch AppGallery, poţi accesa tot ce ai nevoie cu o simplă mişcare a încheieturii mâinii.
Huawei Watch GT3 Pro 18
Răspunzi la apelurile Bluetooth direct pe ceas. Răspunzi şi respingi apelurile primite, trimiţi răspunsuri rapide personalizate şi vizualizezi jurnale de apeluri, pentru a rămâne conectat chiar şi atunci când nu ai telefonul la îndemână.
Huawei Watch GT3 Pro 19
Asculţi din mers. Ceasul poate sincroniza playlist-urile din telefon şi poate reda singur melodiile tale preferate în timpul antrenamentelor9. îţi pui o pereche de căşti Bluetooth şi porneşti la drum
Huawei Watch GT3 Pro 21
Ceasul se asociază perfect cu dispozitive inteligente. HUAWEI WATCH GT 3 Pro va funcţiona mână în mână cu dispozitive Huawei, telefoane iOS şi Android10, de la încheietura mâinii tale.
Huawei Watch GT3 Pro 20

1. Materialul este sticlă din safir artificial.
2. Curelele non-standard trebuie achiziţionate separat.
3. Feţele de ceas pot fi descărcate din Huawei Watch Face Store. Unele feţe de ceas nu sunt gratuite.
4. Tensiunea arterială va fi detectată automat în repaus. Detectarea în stare activă nu este suportată. Acest produs nu este un dispozitiv medical. Datele şi rezultatele monitorizării sunt doar pentru referinţă şi nu sunt utilizate în scopuri medicale sau pentru diagnosticare.
5. Healthy Living necesită aplicaţia Huawei Health.
6. Datele provin de la laboratoarele Huawei şi reprezintă o comparaţie între vitezele de încărcare ale HUAWEI WATCH GT 3 Pro şi HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Performanţa şi datele reale pot varia în funcţie de modelul specific şi de condiţiile de testare.
7. Pe baza rezultatelor testelor de laborator HUAWEI. Utilizarea reală poate varia în funcţie de diferenţele dintre produse, obiceiurile utilizatorilor şi variabilele de mediu.
Bateria poate dura 14 zile în următoarele situaţii: 30 de minute de apeluri Bluetooth pe săptămână, 30 de minute de redare de muzică pe săptămână, monitorizarea ritmului cardiac activat, HUAWEI TruSleep activat pentru somn, 90 de minute de antrenament pe săptămână (GPS activat), notificări de mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri şi 3 alarme pe zi), ecranul este pornit de 200 de ori pe zi.
Bateria poate dura 8 zile în următoarele situaţii: 30 de minute de apeluri Bluetooth pe săptămână, 30 de minute de redare de muzică pe săptămână, monitorizarea ritmului cardiac activat, HUAWEI TruSleep activat pentru somn, monitorizarea stresului activată, 180 de minute de antrenament pe săptămână (GPS activat), notificări de mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri şi 3 alarme pe zi), ecranul este pornit 30 de minute pe zi.
8. Aplicaţiile terţe trebuie descărcate din Watch AppGallery în aplicaţia Huawei Health. Această funcţie nu este acceptată pe dispozitivele iOS.
9. Ceasul nu poate importa muzică de pe dispozitive iOS.
10. Caracteristicile ceasului pot varia în funcţie de modelul telefonului.