Accesează
contul existent

Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Samsung
Galaxy Watch5 Pro LTE 45 mm Titanium

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Conectivitate

Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Rămâi pe drumul bun cu funcţia Monitorizare GPS traseu1

Cristal de safir de două ori mai rezistent2

Cea mai mare baterie la modelele noastre de wearables

Ceasul inteligent conceput pentru aventurieri

EXPLORARE

Ghidul tău către aventură

Samsung Galaxy Watch5 Pro 1
MONITORIZARE GPS TRASEU

Monitorizează-ţi evoluţia cu fiecare antrenament

Funcţia complet nouă Traseu antrenament îţi permite să imporţi traseele de antrenament în format GPX de pe smartphone pe ceas, sincronizând lista de trasee.1, 3

Samsung Galaxy Watch5 Pro 2

Parcurge distanţa, apoi utilizează Track Back pentru a te întoarce, imediat, de unde ai început. Este uşor să rămâi pe drumul bun, datorită navigaţiei pentru biciclişti şi excursionişti, ghidată de voce sau de vibraţii, pas cu pas.

Baterie de 590

mAh (standard)
Samsung Galaxy Watch5 Pro 3
Monitorizarea stării de sănătate

Pe locuri. Fii gata. Obiective

Să vedem din ce eşti făcut

Samsung Galaxy Watch5 Pro 5

Gestionează-ţi corpul din interior spre exterior cu informaţii despre procentul de grăsime corporală (BIA) şi greutatea muşchilor scheletici. Tot feedbackul personal de care ai nevoie pentru a te menţine pe drumul cel bun.15

1. Furnizat atunci când fişierul de traseu în format GPX este importat pentru drumeţii şi ciclism, iar traseul este setat ca ţintă în setările Samsung Health.
2. Comparativ cu Galaxy Watch4. Pe baza durităţii Vickers măsurate cu o sarcină constantă de 200 fg.
3. Funcţia necesită activarea în timpul fiecărui antrenament de drumeţie sau ciclism în setările Samsung Health.
4. Durata de viaţă efectivă a bateriei variază în funcţie de mediul de reţea, caracteristicile şi aplicaţiile utilizate, frecvenţa apelurilor şi a mesajelor, numărul de încărcări şi mulţi alţi factori.
5. Capacitatea standard a fost testată în condiţiile unui laborator terţ. Capacitatea standard este media estimată, luând în considerare deviaţia capacităţii bateriei printre mostrele de baterii testate în temeiul standardului IEC 61960-3. Capacitatea nominală este de 573 mAh pentru Galaxy Watch5 Pro, 398 mAh pentru Galaxy Watch5 Large şi 276 mAh pentru Galaxy Watch5 Small. Durata de viaţă efectivă a bateriei poate varia în funcţie de mediul reţelei, tiparele de utilizare şi alţi factori.
6. NU îţi măsura compoziţia corporală dacă ai un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate.
7. NU îţi măsura compoziţia corporală dacă eşti gravidă.
8. Este posibil ca rezultatele măsurătorii să nu fie precise dacă ai sub 20 de ani.
9. Toate funcţiile şi interfaţa cu utilizatorul se pot modifica.
10. Funcţia de tensiune arterială nu este destinată utilizării în diagnosticarea vreunei boli sau a altor afecţiuni şi nici în vindecarea, atenuarea, tratarea sau prevenirea vreunei boli.
11. Destinat exclusiv în scopuri de wellness şi fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea sau tratarea niciunei afecţiuni medicale sau boli. Măsurătorile au rol doar de referinţă personală. Pentru sfaturi, te rugăm să consulţi un cadru medical. Orice informaţie legată de sănătate accesată prin intermediul dispozitivului şi/sau al aplicaţiei nu trebuie tratată ca un sfat medical. Utilizatorii ar trebui să solicite sfaturi medicale de la un medic.
12. Funcţia ECG şi tensiunea arterială trebuie utilizată doar de persoane cu vârsta de peste 22 de ani. Pentru citiri precise ale rezultatelor măsurătorilor tensiunii arteriale, se recomandă calibrarea la fiecare 4 săptămâni cu ajutorul tensiometrelor. Necesită un smartphone Galaxy care rulează sistemul de operare Android 7.0 sau o versiune ulterioară.
13. Utilizatorii ar trebui să-şi măsoare tensiunea arterială în repaus, aşa cum ar face cu un tensiometru tradiţional, şi să nu efectueze măsurători când fac sport, fumează sau beau.
14. Funcţia ECG şi tensiunea arterială poate varia în funcţie de ţară sau regiune. Din cauza restricţiilor impuse de anumite ţări pentru obţinerea aprobării/înregistrării ca dispozitiv medical, funcţia ECG şi tensiunea arterială funcţionează exclusiv pe ceasurile şi smartphone-urile achiziţionate în ţările în care serviciul este disponibil în prezent (cu toate acestea, serviciul poate fi restricţionat atunci când utilizatorii călătoresc în ţări în care nu există serviciul). Consultă https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor pentru mai multe informaţii şi cea mai recentă actualizare privind ţările care deţin serviciul.
15. Compoziţia corporală este disponibilă exclusiv pe gama Samsung Galaxy Watch4 şi modelele Galaxy Watch lansate ulterior.
16. Galaxy Watch5 are o rezistenţă la apă la o adâncime de 50 de metri, conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru scufundări sau activităţi care implică presiune sub apă. Dacă dispozitivul sau mâinile sunt ude, acestea trebuie să fie uscate înainte de manevrare.
17. Imaginea de mai sus este o simulare a funcţiei de busolă în scop ilustrativ. Configuraţia ecranului poate varia în funcţie de setări, de versiunea SW şi poate fi modificată.
18. Imaginea de mai sus este o simulare a funcţiei de busolă în scop ilustrativ. Configuraţia ecranului poate varia în funcţie de setări, de versiunea SW şi poate fi modificată.
19. Disponibilitatea culorilor poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
20. Disponibilitatea funcţiei şi aplicaţiei poate varia în funcţie de regiune, dispozitivul conectat, versiunea software-ului şi operator.
21. Funcţiile acceptate pot varia de la o platformă la alta şi de la o ţară la alta, compatibilitatea putând suferi modificări.