Accesează
contul existent

Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Withings
Scanwatch 38mm Rose Gold HWA09-model 5-All-Int Grey

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Mărimea ecranului

Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Scanați și monitorizați continuu parametrii vitali pentru îmbunătățirea sănătății cardiace și a condiției fizice cu cel mai avansat ceas inteligent hibrid conceput vreodată.
ScanWatch este primul ceas inteligent hibrid care scanează continuu parametrii vitali pentru a detecta problemele de sănătate a inimii și ajută la îmbunătățirea condiției fizice per ansamblu.
ScanWatch dispune de EKG medical, oximetru pentru măsurarea SpO2 și o durată excepțională de utilizare a bateriei de până la 30 de zile. Tehnologii: electrocardiogramă și oximetru pentru indicarea la cerere a parametrilor vitali.

・ELECTROCARDIOGRAMĂ — Detectați fibrilația atrială sau ritmul cardiac normal, monitorizați ritmul cardiac ridicat și scăzut în doar 30 de secunde cu funcția EKG.
・OXIMETRIE LA ÎNCHEIETURA MÂINII — Indică, la cerere, valoarea precisă a saturației de oxigen (SpO2) în doar 30 de secunde.
・SCANAREA INIMII — Verificați bătăile inimii și primiți notificări când ritmul cardiac este atipic (scăzut sau ridicat) și dacă este detectat un ritm neregulat.
・MONITORIZAREA RITMULUI CARDIAC — Monitorizați ritmul cardiac în mod continuu în timpul exercițiilor fizice pentru a optimiza antrenamentele și monitorizați ritmul cardiac în timpul zilei și al nopții pentru îmbunătățirea sănătății în timp.
・DETECTAREA TULBURĂRILOR DE RESPIRAȚIE — Monitorizează saturația de oxigen toată noaptea cu ajutorul senzorului SpO2 integrat pentru a detecta dacă utilizatorul riscă să se confrunte cu apnee în somn.
・MONITORIZAREA SOMNULUI — Indică un Scor de somn în funcție de ciclurile dvs. de somn superficial și profund, durata somnului și treziri.
・MONITORIZAREA ACTIVITĂȚII 24/7 — Măsurători dedicate ale activității fizice, nivelul de fitness prin estimarea VO₂ max, conectat GPS, altitudine, rezistență la apă de până la 50 de metri.
・DESIGN DURABIL — Senzor de ritm cardiac și SpO2 combinat, 3 electrozi, un altimetru, ecran PMOLED din sticlă de safir, cu baterie reîncărcabilă care durează până la 30 de zile.
・SINCRONIZAREA AUTOMATĂ A DATELOR - ScanWatch se sincronizează cu ușurință cu aplicația gratuită Health Mate prin Bluetooth. Funcționează împreună cu Apple Health, Google Fit, Strava și peste 100 de aplicații de top din domeniul sănătății și al fitnessului
・BRĂȚĂRILE POT FI SCHIMBATE - Dacă aveți mai multe brățări, este ușor să le schimbați în câteva secunde pentru a purta ScanWatch în stilul dvs.: Piele, silicon sau metal
Compatibilitate:
iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 12 sau o versiune ulterioară sau smartphone/tabletă cu Android 8 sau o versiune ulterioară. Nu poate fi configurat de pe un computer.