×

Business Hi-Tech

Schimbari in Consiliul de administratie al eMAG: britanicul Fahd Beg este inlocuit de Alexandra...

Schimbari in Consiliul de administratie al eMAG: britanicul Fahd Beg este inlocuit de Alexandra Bran - director financiar pe segmentul B2C in cadrul grupului Prosus. Ea a mai fost in trecut in CA-ul eMAG

26.07.2024, 10:26 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Alexandra Bran, director financiar pe segmentul B2C (etail) in cadrul grupului Prosus, cu o experienta de peste 20 de ani in posturi de management in segmentul financiar, a fost numita membru in Consiliul de administratie al Dante International, compania care admonistreaza eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online din regiune, conform unei decizii a AGA companiei, publicate in Monitorul Oficial. Prosus este actionarul majoritar al eMAG.

Decizia a fost luata pe data 10 mai 2024, intr-o sedinta prezidata de Iulian Stamnciu, si a fost publicata saptamana aceasta in Monitorul Oficial.

"Hotararea nr. 2 din data de 10.05.2024 a adunarii generale ordinare a actionarilor Dante International: aproba prin prezenta revocarea, incepand cu data de 13.05.2024 a dlui Fahd Beg, cetatean britanic, din functia de Administrator A, membru al consiliului de administratie; aproba numirea dnei Alexandra Bran, cetatean roman, in calitate de Administrator A, membru al Consiliului de Administratie, incepand cu data de 13.05.2024 si pentru un mandat valabil pana la data de 25.10.2024 (prin derogare de la prevederile art. 7.8 din actul constitutiv al Societatii)", conform documentului.

Alexandra Bran si-a inceput cariera la retailerul electro-IT Flamingo, apoi a lucrat la Flanco, iar ulterior a fost recrutata de eMAG (2012-2019), unde ultima pozitie detinuta a fost de membru in board si director financiar al grupului. In 2019 a fost recrutata de ROCA Investments, unde a fost pentru 2 ani membru in board si director financiar pentru companiile din portofoliu. In noiembrie 2021 a fost recrutata de Prosus - actionarul majoritar al eMAG, initial ca director financiar pe segmentul edtech, iar din noiembrie 2023 ca director financiar pe segmentul B2C (etail).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare