×

Accesează
contul existent

Laptop

ASUS anunta laptop-ul de business ExpertBook BM1

ASUS anunta laptop-ul de business ExpertBook BM1

18.09.2024, 10:54 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

ASUS a anuntat ExpertBook BM1, un laptop durabil, fiabil si versatil, conceput pentru a raspunde cerintelor dinamice ale mediului de afaceri.

ExpertBook BM1 dispune de un set robust de componente, incluzand un procesor AMD Ryzen 7 cu grafica AMD Radeon, pana la 64 GB de memorie RAM si optiuni generoase de stocare - toate intr-un corp usor de 1,4 kg. Ecranul sau vibrant, cu un raport de aspect de 16:9, imbunatateste experienta vizuala. Conceput pentru conectivitate fara intreruperi, laptop-ul beneficiaza de conexiune Wi-Fi 6E si o gama completa de porturi I/O. In plus, ExpertBook BM1 este construit conform standardelor de durabilitate de nivel militar si integreaza un design prietenos cu mediul inconjurator.

thumbsFoto: ASUS
Eficienta fara intreruperi

ExpertBook BM1 este proiectat pentru a imbunatati performanta utilizatorilor din mediul de afaceri, oferind viteza si raspunsul prompt necesare pentru a face fata provocarilor actuale, permitand multitasking-ul fara efort, administrarea avansata a datelor si optimizarea fluxurilor de lucru. Echipat cu un procesor pana la AMD Ryzen 7 si grafica AMD Radeon, laptop-ul ofera performanta de top pentru orice sarcina de operare.

Cu o capacitate de memorie RAM de pana la 64 GB si o stocare generoasa, acest laptop business este conceput pentru cele mai solicitante sarcini, asigurand accesul rapid la informatiile esentiale. ExpertBook BM1 prioritizeaza conectivitatea, oferind suport pentru Wi-Fi 6E si o gama larga de porturi I/O. In plus, durabilitatea sa de nivel militar garanteaza ca poate gestiona diverse sarcini fara intreruperi, facandu-l alegerea ideala pentru profesionisti.

thumbsFoto: ASUS
Productivitate imbunatatita prin AI

ASUS ExpertBook BM1 este echipat cu functii AI, inclusiv cu tehnologia de anulare a zgomotului bazata pe AI si Copilot in Windows, precum si cu functiile de Watermark pe ecran pentru a proteja confidentialitatea datelor afisate si Watermark pentru webcam, care afiseaza detalii de contact, cum ar fi numele, functia, compania si informatiile de contact ale participantului la videoconferinta, alaturi de un cod QR. Aceasta functie faciliteaza cunoasterea rapida intre participanti, impresionand si inlesnind comunicarea eficienta. In plus, functia de Watermark pe ecran protejeaza datele atunci cand acesta este partajat, oferind o protectie esentiala pentru informatiile confidentiale, mai ales atunci cand se impartasesc date in avanpremiera partenerilor de afaceri. Chiar si in cazul in care cineva realizeaza un screenshot, modelele vizibile indica in mod clar ca imaginile nu le apartin, descurajand astfel utilizarile necorespunzatoare.

Copilot in Windows, cu protectia datelor la nivel comercial, imbunatateste productivitatea prin suportul AI integrat. ExpertBook BM1 optimizeaza, de asemenea, munca la distanta cu tehnologia de anulare a zgomotului folosind AI pentru apeluri clare, asigurand comunicari neintrerupte.

thumbsFoto: ASUS
Design nou si mentenanta fara efort

ASUS ExpertBook BM1 se evidentiaza printr-un design elegant, inspirat din arhitectura, cu un sasiu complet nou. Cu o balama ce permite deschiderea la 180, laptopul are o culoare gri pal si un finisaj cu textura de tip plasa milaneza. De asemenea, integreaza peste 25% materiale reciclate dupa consum (PCR). ExpertBook BM1 este dotat cu un sistem termic imbunatatit, care asigura o racire optima constanta, indiferent daca e deschis sau inchis capacul, garantand performante de varf chiar si in timpul utilizarilor prelungite.

ASUS ExpertBook BM1 este proiectat pentru a putea fi reparat usor, avand o baterie care poate fi dezasamblata si reasamblata folosind doar patru suruburi pentru capacul de baza. Este disponibil in multiple configuratii privind bateria, oferind flexibilitate pentru companii, astfel incat acestea sa poata personaliza laptop-ul ExpertBook BM1 in functie de nevoile lor. Totodata, design-ul cu dezasamblare rapida, fara suruburi, permite inlocuirea fara efort a bateriei. De asemenea, memoria si SSD-ul pot fi usor inlocuite sau actualizate, atunci cand va fi necesar un upgrade.

Porturile de intrare/iesire sunt plasate strategic pentru a mentine un spatiu de lucru ordonat, permitand miscarea libera a mouse-ului, fara interferente cu cablurile. Partea din dreapta dispozitivului este pastrata libera pentru a facilita utilizarea eficienta a mouse-ului. Tastatura este proiectata meticulos pentru o experienta de tastare optima, avand o cursa a tastelor de 1,35 mm, care reduce efortul necesar tastarii, sporind astfel eficienta. De asemenea, optional, ASUS NumberPad va imbunatati productivitatea la introducerea datelor numerice.

Laptopul este disponibil atat cu ecran de 14″, cat si de 15,6″, fiecare cu un raport ecran-corp de 87%. Panourile cu raport de aspect 16:9 au design NanoEdge pe trei laturi, pentru o experienta de lucru productiva. Ecranele clare si luminoase includ tehnologie de protectie a ochilor certificata TUV Rheinland si un strat anti-reflexie, care minimizeaza reflexiile si asigura imagini vibrante chiar si in medii luminoase, reducand oboseala oculara pe parcursul utilizarii indelungate.

ASUS ExpertBook BM1 ofera, de asemenea, o calitate audio exceptionala gratie tehnologiei audio Dirac. In plus, microfoanele dual-array capteaza eficient vocea pentru un sunet clar si de inalta calitate in apelurile zilnice sau o conferinta virtuala.

thumbsFoto: ASUS
Securitate si confidentialitate la nivel enterprise

ASUS ExpertBook BM1 este echipat cu tehnologii avansate in vederea asigurarii unei protectii robuste a datelor si a confidentialitatii. Proiectat cu BIOS conform standardului NIST SP 800-155 si tehnologii Windows 11 Secured-core PC, laptop-ul ofera securitate sporita pentru protejarea datelor esentiale, de la software si firmware pana la hardware. Laptop-ul are un paravan fizic pentru camera web, care asigura intimitate instantanee, si un senzor de amprenta (optional) pentru o autentificare biometrica sigura, prevenind accesul neautorizat. ASUS ExpertBook BM1 beneficiaza optional de detectarea amenintarilor McAfee Smart AI, care identifica si atenueaza riscurile cibernetice cunoscute si necunoscute. De asemenea, include tehnologia TPM 2.0 pentru stocarea in siguranta a informatiilor de autentificare, protejand datele si tranzactiile importante.

ExpertBook BM1 este cea mai recenta aditie in ecosistemul ASUS de produse si servicii pentru mediul de afaceri. Compania ofera solutii scalabile si personalizate pentru companiile de toate dimensiunile. Serviciile complete pe toata durata ciclului de viata includ implementarea si gestionarea simplificata a dispozitivelor, securitate avansata, suport IT complet si procese simplificate de retragere a dispozitivelor, permitand echipei IT sa imbunatateasca productivitatea si eficienta.

Sursa: ASUS Romania

Articolul ASUS anunta laptop-ul de business ExpertBook BM1 apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare