×

Camere digitale

Bucurestiul are primul studio de inregistrari acreditat oficial Dolby Atmos. Investitie de peste 1...

Bucurestiul are primul studio de inregistrari acreditat oficial Dolby Atmos. Investitie de peste 1 milion de dolari

28.06.2024, 16:42 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Primul studio de inregistrari Dolby Atmos certificat din Europa de Est s-a deschis in premiera in capitala Romaniei. Joe Hellow, inginer de sunet care a colaborat cu Post Malone si P!nk, este persoana din spatele initiativei unice. El a adus deja 5 tone de echipamente de varf in Bucuresti si este pregatit sa revolutioneze industria muzicala din regiune.

Spatii generoase si cele mai noi tehnologii

Investitia de peste 1 milion de euro in echipamente de ultima generatie, sustinuta de WJB Media, a transformat studiourile din Bucuresti in lideri ai tehnologiei Dolby Atmos. Situat in nordul capitalei, complexul de studiouri ofera un spatiu ce poate gazdui simultan pana la 25 de muzicieni. Aceste studiouri atrag deja atat artisti consacrati, cat si noi talente care vor sa foloseasca cele mai noi tehnologii de inregistrare si masterizare audio.

Bucurestiul, lider in ingineria de sunet

Bucurestiul se afirma ca lider in ingineria de sunet din Europa de Est si a depasit deja alte capitale europene in standardele de inregistrare si masterizare audio. Certificarea Dolby Atmos, realizata sub indrumarea specialistului Pavel Stverak de la Dolby Europe, marcheaza o evolutie tehnologica importanta pentru Bucuresti.

Studioul Dolby Atmos Movie, urmatorul pas

Joe Hellow a supervizat montarea si calibrarea echipamentelor de sunet. Echipa este condusa de Cristi Dobrica, un respectat profesionist roman in domeniul sunetului. Contributiile sale au definit sunetul a sute de artisti romani.

Studioul Dolby Atmos Movie reprezinta urmatorul pas in evolutia complexului de studiouri high fidelity. Acesta confirma angajamentul pentru excelenta si inovatie si consolideaza pozitia Bucurestiului ca hub important in inovatia tehnologica muzicala globala.

Bucurestiul devine astfel nu doar locul de intalnire al elitelor din industria muzicala mondiala, ci si un punct de referinta pentru artistii si producatorii care excelenta caracteristica productiilor de succes din Statele Unite.

Articolul Bucurestiul are primul studio de inregistrari acreditat oficial Dolby Atmos. Investitie de peste 1 milion de dolari apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare