×

Camere digitale

Netflix ar urma sa lanseze o varianta gratuita in Europa, dar utilizatorii vor trebui sa suporte...

Netflix ar urma sa lanseze o varianta gratuita in Europa, dar utilizatorii vor trebui sa suporte reclame

25.06.2024, 18:03 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Netflix ar putea lansa o varianta gratuita a serviciului sau de streaming, insa acest lucru va veni cu un cost pe care multi utilizatorii il vor gasi greu de acceptat. Tier-ul gratuit ar urma sa fie sustinut de reclame.

In era in care televiziunea pierde tot mai mult din popularitate si in care avem platformele de streaming video la un click distanta, companiile incearca sa atraga cat mai multi utilizatori. Unele reusesc sa faca acest lucru mai bine decat altele, iar Netflix pare ca vrea cu orice pret sa se impuna in fata concurentei, chiar daca acest lucru inseamna sa isi ofere serviciile gratuit.

Dar sa nu aveti impresia ca un tier gratuit de Netflix va veni fara costuri, deoarece, daca va fi implementat, abonamentul "gratuit" va fi sustinut prin reclame, pe care utilizatorii vor trebui sa le suporte.

La fel ca YouTube fara Premium, Netflix va afisa reclame utilizatorilor. Daca vor sa scape de acestea, consumatorii vor trebui sa isi faca un abonament platit la Netflix. Astfel, la finalul zilei, este tot o modalitate de a atrage mai multi oameni care sa foloseasca serviciile Netflix.

Netflix-ul gratuit ar putea fi lansat doar in Europa si Asia

Potrivit Tech Radar, Netflix ia in calcul lansarea unei astfel de variante gratuite, dar cu reclame, a popularului serviciu de streaming. Cu toate acestea, compania l-ar face disponibil doar in Europa si Asia, mentinand doar abonamente cu plata in America de Nord si in restul pietelor pe care activeaza.

Motivul pentru aceasta decizie este ca platforma isi atinge deja potentialii clienti pe piata din SUA, asa ca nu vede potentialul ca noi utilizatori sa fie atrasi printr-o asemenea oferta.

Netflix are deja ofera un abonament ce include reclame afisate. Acesta se numeste Standard with Ads si a inlocuit cel mai ieftin abonament disponibil pe platforma in decursul anului trecut, ceea ce a starnit nemultumiri printre utilizatori.

Articolul Netflix ar urma sa lanseze o varianta gratuita in Europa, dar utilizatorii vor trebui sa suporte reclame apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare