×

Accesează
contul existent

Camere digitale

DJI versus GoPro: Tot ce se stie despre noile modele de camere de actiune inainte de lansarea...

DJI versus GoPro: Tot ce se stie despre noile modele de camere de actiune inainte de lansarea oficiala

30.08.2024, 17:44 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In ultimele zile a aparut o serie de scurgeri de informatii legate de noile camere de actiune de la GoPro si DJI, mai exact despre modelele Hero 13 Black si Osmo Action 5 Pro.

Se pare ca zvonurile recente legate de aceste doua noi modele indica spre noi varfuri de lance in segmentul camerelor de actiune.

DJI Osmo Action 5 Pro: Specificatii

Acest nou model este succesorul lui Action 4 si pare sa pastreze multe dintre specificatiile lui.

Conform imaginilor scurse online de user-ul JasperEllens de pe fostul Twitter, camera va folosi acelasi senzor CMOS de 1/1.3 inci cu o diafragma f/2.8 si un camp vizual de 155 de grade.

Cu toate acestea, se pare ca senzorul este descris ca fiind "complet nou". Asta nu poate sa insemne decat posibile imbunatatiri ale calitatii imaginilor.

Baterie imbunatatita

Una dintre cele mai interesante actualizari ar fi durata de viata extinsa a bateriei, care ar putea ajunge la patru ore. Adica o imbunatatire semnificativa fata de modelul anterior.

Un alt avantaj ar putea fi inregistrarea audio "profesionala" cu ajutorul unei conexiuni DJI Mic la portul USB-C al camerei, desi nu este clar cum difera aceasta de modelul Action 4.

Posibilitatea de a conecta un microfon extern de inalta calitate ar putea fi un atu major pentru vloggeri.

Autofocus-ul pare sa fi fost, de asemenea, imbunatatit, cu o capacitate sporita de a urmari subiectii cu o precizie aparent mai mare.

Ce pret va avea noua camera de actiune

In ceea ce priveste pretul si data lansarii, desi nu exista informatii oficiale, se estimeaza ca DJI Osmo Action 5 Pro ar putea costa in jur de 360 de euro.

GoPro Hero 13 Black

Rivalul direct al lui DJI pare sa urmeze o traiectorie similara in ceea ce priveste actualizarile. Ambele camere par sa opteze pentru imbunatatiri conservative, mai degraba decat pentru schimbari radicale.

Fanii sperau la introducerea unui senzor de 1 inci, dar se pare ca ambele companii au decis sa mentina senzori mai mici.

Desi actualizarile pentru DJI Osmo Action 5 Pro si GoPro Hero 13 Black par a fi mai degraba incrementale, acestea continua sa ofere imbunatatiri semnificative in domenii cheie precum autonomia bateriei, calitatea audio si performanta autofocus-ului.

Sursa: TechRadar

Articolul DJI versus GoPro: Tot ce se stie despre noile modele de camere de actiune inainte de lansarea oficiala apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare