×

Accesează
contul existent

Telefoane

Dupa Huawei, Xiaomi si Tecno, a venit randul celor de la OPPO sa-si prezinte primul telefon triplu...

Dupa Huawei, Xiaomi si Tecno, a venit randul celor de la OPPO sa-si prezinte primul telefon triplu pliabil

30.08.2024, 22:03 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In ultimele sase luni, telefoanele inteligente pliabile au evoluat foarte mult. Mai nou, se pare ca ne indreptam spre o noua era: cea in care vom folosi smartphone-uri triplu pliabile.

Companiile Huawei si Xiaomi au anuntat deja ca vor lansa astfel de dispozitive, iar cei de la Tecno au prezentat recent un concept al acestui nou tip de telefon. Iata ca si cei de la OPPO se alatura noului trend.

Prima poza cu viitorul smartphone

Zhou Yibao, cel care se ocupa de tot ce tine de gama Find, a prezentat o poza cu viitorul lor telefon triplu pliabil. Designul acestui dispozitiv include doua balamale, un ecran principal care nu are (aproape) deloc margini, dar vine cu un spate din piele artificiala alba, inconjurata de un cadru cromat.

De asemenea, nu par sa fie prezente niciun fel de decupaje pentru camera frontala, sugerand posibilitatea utilizarii unui senzor sub ecran.

thumbs

Nu vor renunta la fabricarea de telefoane pliabile

Interfata utilizeaza o versiune modificata a ColorOS. Mai putem vedea, din randarea postata pe Weibo, o bara de activitati, dar si widget-uri mari. Momentan, nu exista alte detalii despre ce ar putea oferi noul model.

Recent, compania chineza a dezmintit zvonurile care spuneau ca vor renunta la fabricarea de telefoane pliabile in curand. Yibao a mai spus si ca OPPO lucreaza deja de cativa ani la un dispozitiv triplu pliabil si ca acest model ar urma sa devina unul vandut la scara larga.

Intre timp, postarea lui a fost stearsa. Cel mai probabil, echipa de comunicare a considerat ca mesajul a stricat toata surpriza.

Viitorul suna bine

Cu Huawei, Xiaomi, Tecno si acum OPPO avand planuri de a lansa telefoane care sa-i impresioneze pe consumatori, viitorul telefoanelor pliabile ar putea sa fie mult mai diversificat decat ar fi putut anticipa specialistii.

Ramane de vazut ce alte companii se vor alatura celor patru deja anuntate (desi in cazul Tecno este vorba doar de un concept, sau cel putin asa zic ei). Poate Samsung? Vom afla in viitorul (probabil) nu foarte indepartat.

Sursa: Gadgets360

Articolul Dupa Huawei, Xiaomi si Tecno, a venit randul celor de la OPPO sa-si prezinte primul telefon triplu pliabil apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare