×

Accesează
contul existent

Telefoane

Motorola Edge 50 Neo si Edge 50, disponibile acum si in Romania. Iata preturile

Motorola Edge 50 Neo si Edge 50, disponibile acum si in Romania. Iata preturile

30.08.2024, 13:12 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Motorola, un brand cu traditie in industria telecomunicatiilor, a lansat noile modele din seria Edge 50 pe pietele din Europa, inclusiv cea din Romania.

Edge 50 Neo

Acest model se pozitioneaza ca o optiune pentru utilizatorii care cauta un echilibru intre performanta si buget.

Unul dintre lucrurile cu care se lauda este ecranul LTPO pOLED de 6,4 inci cu o rezolutie de 1220 x 2670 pixeli si o luminozitate maxima de pana la 3.000 de niti.

Display-ul este protejat de Gorilla Glass 3 si are certificare SGS pentru reducerea luminii albastre. Este disponibil in patru nuante Pantone: Nautical Blue, Grisaille, Poinciana si Latte. Textura de pe spate este din piele vegana si vine cu o husa de protectie asortata la culorile disponibile.

Procesor si camere

Sub capota se afla un procesor MediaTek Dimensity 7300 si pana la 12 GB RAM, plus 512 GB stocare interna. Bateria este de 4310 mAh cu suport pentru incarcare prin cablu TurboPower de 68W (incarcatorul este inclus in cutie) si incarcare wireless de 15W.

Pasionatii de poze vor aprecia setul de camere al acestui model. Camera principala de 50 de megapixeli se bazeaza pe senzorul Sony LYT-700C si este completata de o camera ultra-wide de 13 megapixeli si un teleobiectiv de 10 megapixeli cu zoom optic 3x.

Pe fata gasim o camera de 32 de megapixeli pentru selfie-uri.

Senzor de amprenta integrat in ecran

Acest dispozitiv beneficiaza de certificare IP68 pentru rezistenta la apa si praf, precum si de certificarea militara MIL-STD 810H.

Telefonul dispune de conectivitate 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC In plus, Edge 50 Neo vine cu un senzor de amprenta integrat in ecran, suport pentru deblocare faciala si un port USB Type-C.

Ambele dispozitive ofera 5 ani de actualizari Android.

Edge 50

In paralel cu lansarea noului model, compania a anuntat si disponibilitatea globala a lui Edge 50. Acesta vine cu doua finisaje din piele vegana si unul din piele vegana suede.

Cu un ecran mai mare de 6,7 inci si o baterie de 5000 mAh cu suport pentru incarcare rapida, atat prin cablu (68W) cat si wireless (15W), telefonul se adreseaza utilizatorilor care prefera un dispozitiv mai robust. Procesorul este un Snapdragon 7 Gen 1 AE.

Ambele modele ruleaza pe cea mai recenta versiune de Android, customizata cu interfata Hello UI a Motorola.

Preturi in Romania

Edge 50 Neo are un pret de pornire de aproximativ 2000 RON pentru varianta cu 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare. Versiunea cu 12 GB RAM si 512 GB spatiu de stocare porneste de la aproximativ 2400 RON.

Modelul Edge 50 poate fi cumparat de la partenerii autorizati Motorola la pretul de aproximativ 2500 RON.

Sursa: Gadgets360

Articolul Motorola Edge 50 Neo si Edge 50, disponibile acum si in Romania. Iata preturile apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare