×

Accesează
contul existent

Laptop

Laptopul de gaming REDMAGIC Titan 16 Pro ajunge in Europa pe 22 august. Procesor Intel Core din...

Laptopul de gaming REDMAGIC Titan 16 Pro ajunge in Europa pe 22 august. Procesor Intel Core din generatia a 14-a si alte specificatii

20.08.2024, 18:28 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

REDMAGIC a lansat recent noul sau laptop de gaming, Titan 16 Pro, pe piata din Europa sub denumirea Eclipse. Dupa ce a fost introdus pe piata chineza la inceputul lunii iulie, acest laptop puternic a ajuns si pe pietele internationale. Modelul va fi disponibil incepand cu 29 august pe site-ul oficial al brand-ului.

Pretul de lansare este de 1.759 de euro. Intre 22 si 29 august, in Europa, compania ofera o promotie limitata, permitand clientilor sa faca un depozit de aproximativ 90 de euro pentru a rezerva un dispozitiv din primul lot. Acestia se vor putea bucura si de accesorii gratuite in valoare de pana la 179 de euro.

Cum arata noul laptop de gaming

Dispozitivul are un corp complet metalic realizat dintr-un aliaj de aluminiu de calitate aviatica. Touchpad-ul este din sticla AG. Eclipse ofera optiuni extinse de conectivitate: un port Thunderbolt 4, suport pentru Wi-Fi 6E, USB-A 3.2 Gen2, RJ45 Ethernet si HDMI 2.1.

thumbs

Sursa foto: REDMAGIC

Laptopul este echipat cu aplicatia Goper si software-ul REDMAGIC Game Space. Cele doua permit utilizatorilor sa ajusteze setarile de performanta pentru a obtine o experienta de gaming personalizata. Pentru a asigura o autentificare rapida si sigura, exista o camera IR cu suport pentru Windows Hello.

Specificatii de top pentru REDMAGIC Titan 16 Pro Eclipse

Noul laptop se remarca prin specificatiile sale impresionante, care il fac ideal pentru gaming-ul de inalta performanta. Are un ecran WQXGA de 16 inci cu o rezolutie de 2560 x 1600 de pixeli, o rata de refresh de 240 Hz si o luminozitate maxima de 500 de niti.

Cu acoperire 100% a spectrului de culori DCI-P3 si un timp de raspuns de doar 3ms, acest laptop este echipat pentru a oferi imagini fluide si precise. Suportul G-Sync va insemna zero tearing.

Procesorul este un Intel Core i9-14900HX din generatia a 14-a si exista si un GPU NVIDIA RTX 4060, oferind o putere combinata de 195W. Memoria RAM de 16GB DDR5 poate fi extinsa pana la 32GB. Spatiul de stocare: 1TB pe SSD PCIe 4.0*4. Acesta se va traduce printr-un spatiu generos pentru jocuri si aplicatii, dar si performante rapide.

thumbsSursa foto: REDMAGIC

Pentru a preveni supraincalzirea, laptopul are un sistem de racire avansat. Adica sapte conducte de caldura, trei ventilatoare si un design cu metal lichid.

Disponibil din 29 august 2024, REDMAGIC Titan 16 Pro Eclipse promite sa fie alegerea ideala pentru cei pasionati de jocuri si performanta.

Sursa: FoneArena

Articolul Laptopul de gaming REDMAGIC Titan 16 Pro ajunge in Europa pe 22 august. Procesor Intel Core din generatia a 14-a si alte specificatii apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare