×

Camere digitale

Top 5 aplicatii populare de streaming in Romania si international

Top 5 aplicatii populare de streaming in Romania si international

25.06.2024, 12:55 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In ultimii ani, aplicatiile de streaming au devenit parte esentiala a vietii noastre de zi cu zi. Acestea ne ajuta sa evadam din cotidian, oferindu-ne acces la o gama variata de filme, seriale sau documentare pe diferite teme. In articolul de azi vom explora cele mai populare aplicatii de streaming atat din Romania, cat si international.

Aplicatii de streaming populare in Romania

1. Netflix

Cea mai populara platforma de streaming in Romania si liderul pietei locale, Netflix ofera filme, seriale si documentare pentru toate gusturile. Utilizatorii au acces inclusiv la continut original si seriale de succes precum The Witcher si pot descarca continutul pentru vizionare offline.

2. HBO Max

HBO Max ofera continut premium si acces la o gama larga de productii originale si clasice, precum si la cele mai noi lansari de filme.

3. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video ofera un mix interesant de filme si seriale, inclusiv productii originale precum The Boys. Abonamentul include, pe langa streaming video, si livrari rapide pentru produsele comandate pe Amazon.

4. Disney+

Disney+ este platforma preferata pentru fanii Marvel, Star Wars si Disney. Aplicatia este in special atractiva pentru familii si copii, datorita continutului variat si accesului pe care acestia il pot avea la toate productiile Disney.

5. Voyo

Voyo este o aplicatie de streaming dezvoltata de Pro TV, care ofera acces la seriale si emisiuni romanesti populare, precum si la filme internationale. Aplicatia permite si vizionarea in direct a posturilor TV ale grupului Pro.

Aplicatii de streaming populare international

1. Netflix

Netflix domina piata internationala de streaming cu milioane de abonati la nivel global. Cunoscuta pentru diversitatea si calitatea productiilor sale, aplicatia continua sa fie prima alegere pentru multi utilizatori din intreaga lume. Netflix este disponibil in peste 190 de tari.

2. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este disponibil in peste 200 de tari si are un portofoliu bogat de continut. Abonamentul global include acces la mii de titluri, inclusiv multe productii originale premiate.

3. Disney+

Disney+ a devenit rapid una dintre cele mai importante platforme de streaming la nivel mondial, atingand deja peste 150 de milioane de abonati. Ofera un continut diversificat, axat pe familii si fani ai francizelor populare precum Marvel si Star Wars.

4. HBO Max

HBO Max este apreciata pentru continutul sau premium si diversificat si include o combinatie de filme si seriale de inalta calitate, dar si acces exclusiv la continut WarnerMedia.

5. Apple TV+

Apple TV+ este platforma de streaming a gigantului Apple. Aceasta ofera un numar limitat, dar de inalta calitate, de productii originale si exclusive. Integrarea cu ecosistemul Apple o face si mai atractiva pentru utilizatori.

Articolul Top 5 aplicatii populare de streaming in Romania si international apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare