×

Politic-Social

Protest in Sectorul 1 al Capitalei. Oamenii au blocat o trecere de pietoni, dupa un accident mortal...

Protest in Sectorul 1 al Capitalei. Oamenii au blocat o trecere de pietoni, dupa un accident mortal petrecut recent

03.07.2024, 22:39 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Veniti cu carucioare si cu copii de mana, oamenii au ocupat toata strada. Au traversat-o ostentativ, pentru a atrage atentia forurilor competente ca trebuie sa asculte vocea locuitorilor si sa ia masuri.

Mai exact, oamenii solicita eliminarea traficului de mare tonaj din zona si semaforizarea corespunzatoare a trecerii de pietoni, pentru ca evenimente precum cel din prima zi a acestei luni, un accident soldat cu moartea unei persoane, sa nu mai aiba loc.

Persoane mature si, deopotriva, copii au tinut in maini cartoane cu limitatoare de viteza avand trecuta cifra 50. S-a marsaluit pe trecerea de pietoni sub privirile atente ale politistilor.

Mesajul cu care oamenii au fost convocati in strada de organizatorii protestului a fost urmatorul:

"Avind in vedere faptul ca luni, 01.07.2024, a avut loc un accident pe trecerea de pietoni din fata ansamblului rezidential Atlatic City, soldat cu decesul unei persoane, astazi, 03.07.2024, la ora 18:00 se va organiza un miting la trecerea de pietoni din fata blocului situat pe Sos. Gheorghe lonescu Sisesti, nr. 98 A (cel cu Mega Image la parter), la care suntem asteptati si noi, cei din Valletta Residence, sa ne alaturam celor de la Atlantic City si de la Peak Residence.

In acest context, in masura in care doriti, sa ne alaturam in numar cat mai mare, pentru a forma un lant uman pe trecerea de pietoni, ca semn de protest, pentru a atrage atentia autoritatilor si a obtine solutii concrete pentru siguranta noastra, avand in vedere ca demersurile intreprinse de asociatia noastra inca din anul 2021, cat si de celelalte asociatii din zona, privind eliminarea traficului masinilor de mare tonaj si implementarea de masuri de calmare a traficului (semaforizarea trecerilor de pietoni de pe Sisesti, instalarea dispozitivelor pentru limitarea vitezei, semnalizarea luminoasa intermitenta a trecerilor de pietoni) au ramas nerezolvate".

Exista si un raspunsul primit de la autoritatilor locale, pe care il puteti lectura mai jos. Mesajul sintetizat este: nu se poate!

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare