×

Accesează
contul existent

Burse

O noua tranzactie pentru MedLife: Operatorul de servicii medicale private preia 60% din actiunile...

O noua tranzactie pentru MedLife: Operatorul de servicii medicale private preia 60% din actiunile grupului Routine Med din Tulcea, cu afaceri de peste 15 mil. lei in 2023

28.10.2024, 09:54 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Compania de servicii medicale private MedLife continua achizitiile si anunta preluarea pachetului majoritar de 60% al grupului Routine Med din Tulcea. In urma tranzactiei, MedLife isi extinde amprenta in zona de sud-est, unde este deja prezent cu puncte de recoltare, un laborator in Constanta, precum si cu trei hyperclinici in Constanta, Galati si in Braila.

"Am reusit sa consolidam piata atat prin proiecte organice, cat si prin achizitii, si am devenit astfel cel mai important achizitor din piata de healthcare, depasind la mare distanta toate fondurile de private equity. Principiul dupa care ne ghidam este acela de a construi parteneriate cu fondatorii businessurilor pe care le achizitionam, oferindu-le acestora tot know-how-ul necesar pentru a-si scala businessurile din pozitia de Managing Partner al entitatilor medicale pe care le-au fondat", explica Mihai Marcu Presedinte si CEO MedLife Grup.

Fondat in 2010, de Mihai Pavel, Grupul Routine Med detine o unitate spitaliceasca dotata cu bloc operator, compartiment de spitalizare de zi si continua, alaturi de o zona de ambulatoriu. Serviciile de spital si de ambulatoriu sunt completate de cele de laborator si imagistica medicala, avand astfel perspectiva unui serviciu integrat de diagnostic si tratament la nivel regional.

In 2023, cifra de afaceri a Routine Med a depasit 15 milioane de lei, potrivit reprezentantilor companiei.

"Suntem mandri ca am dus Routine Med de la inceputuri modeste - un laborator de analize fondat in Sulina - la un grup medical care depaseste o cifra de afaceri de trei milioane de euro si la o pozitie din care ne putem alatura liderului de piata, MedLife. Parteneriatul e unul onorant pentru noi si avem convingerea ca va duce businessul la urmatorul nivel", spune Mihai Pavel, fondatorul grupului Routine Med din Tulcea.

MedLife a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 453 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului precedent, inregistrand un avans de doua cifre pentru majoritatea segmentelor de business.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare