×

Accesează
contul existent

Stiri

Proiectele sub egida MCIN privind Centenarul, grupate pe un site dedicat

Proiectele sub egida MCIN privind Centenarul, grupate pe un site dedicat

Proiectele care se desfasoara si se vor desfasura pe teritoriul Romaniei cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri, sub egida Ministerului Culturii si Identitatii Nationale (MCIN), dar si alte informatii utile in legatura cu acest eveniment sunt disponibile pe site-ul centenar.gov.ro.

Alaturi de Harta Interactiva a Centenarului si alte informatii utile, pe site este disponibila si o Galerie Centenar, cu o scurta descriere a proiectelor, fotografii si inregistrari video realizate in cadrul evenimentelor dedicate Centenarului si incarcate de echipa Ministerului Culturii, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale a lansat un apel catre institutiile din subordine, catre institutiile centrale si locale, dar si catre entitatile private din Romania, de a promova logoul Centenarului Marii Uniri si elementele de identitate vizuala ale acestuia prin difuzarea/ folosirea permanenta conform specificului activitatii entitatii in cauza. Pentru o utilizare conforma, ghidul de identitate vizuala pentru Centenarul Marii Uniri poate fi consultat pe site-ul ministerului.

"Consider ca in acest an important pentru Romania, este esential sa incercam sa coagulam actiunile care se desfasoara in 2018 la nivel national, in contextul omagierii Centenarului Marii Uniri, printr-o abordare si o viziune integrata si unitara", a declarat George Ivascu, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, potrivit comunicatului.

Articole asemanatoare