×

Stiri

Senator USR: Dragnea a propus pentru Centenar o sedinta festiva a Parlamentului pe 28 noiembrie

Senator USR: Dragnea a propus pentru Centenar o sedinta festiva a Parlamentului pe 28 noiembrie

Liderul senatorilor USR, Vlad Alexandrescu, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca presedintele PSD Liviu Dragnea a propus, in sedinta Birourilor Permanente Reunite ale celor doua camere ale Parlamentului, celebrarea Centenarului printr-o „sedinta festiva” la Bucuresti, pe 28 noiembrie.

„A fost o suplimentare a ordinii de zi, propusa de USR, sa discutam despre ce vom face pentru 1 Decembrie. Initial, dl Dragnea a spus ca urmeaza sa luam o decizie azi (marti - n.r.), dar cand s-a ajuns la punctul respectiv a spus ca mai bine sa discutam in urmatorul Birou Permanent reunit, dar ca punctul lui de vedere este ca Parlamentul sa faca o sesiune festiva la Bucuresti in miercurea dinaintea zilei de 1 Decembrie, urmand ca pe ziua de 1 Decembrie senatorii si deputatii sa mearga fiecare acolo unde considera ca este necesar. Asta a fost varianta”, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, liderul grupului USR din Senat, Vlad Alexandrescu.

Potrivit acestuia, USR a propus sa se tina o sedinta festiva la Alba Iulia.

„Noi am intrebat daca s-ar putea preconiza o reuniune a Parlamentului, sau macar a Birourilor Permanente Reunite la Alba Iulia. Dl Dragnea a spus ca parerea sa este ca Centenarul trebuie sa fie facut la Bucuresti, la Parlament”, a mentionat Alexandrescu.

Articole asemanatoare