×

Stiri

Tarom a deschis sapte noi rute interne

Tarom a deschis sapte noi rute interne

Compania Tarom a deschis sapte noi rute interne, conectand astfel toate regiunile istorice ale Romaniei, cu ocazia Centenarului, si lanseza o oferta speciala, toate biletele pe rutele interne avand preturi cu 20% mai mici, informeaza compania.

Oferta este valabila intre 29 noiembrie si 1 decembrie 2018.

“De Centenar, TAROM a deschis 7 noi rute interne, conectand astfel toate regiunile istorice ale Romaniei. Suntem motivati de angajamentul pe care compania nationala il are in fata romanilor”, a declarat Werner Wolff – director general TAROM.

In primele opt luni ale anului Tarom si-a redus pierderea cu aproximativ 40%, in timp ce veniturile au crescut cu peste 25%, cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani. De asemenea, Tarom a mai avut si doua aeronave nou intrate in flota, in luna iunie 2018.

Tarom, infiintata in 1954, isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010, este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Articole asemanatoare