×

Accesează
contul existent

Accesorii

Monitoare de gaming QD-OLED de ultima generatie: AGON PRO AG276QZD2 si AG326UD

Monitoare de gaming QD-OLED de ultima generatie: AGON PRO AG276QZD2 si AG326UD

29.08.2024, 14:41 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming si accesorii IT din lume, lanseaza modelele AG276QZD2 si AG326UD din seria AGON PRO. Dezvaluite pentru prima data presei la Gamescom 2024, aceste monitoare de ultima generatie dedicate gaming-ului dispun de panouri QD-OLED, AG276QZD2 de 26,7¬ (67,8 cm) la o rezolutie QHD (2560×1440) si o rata de refresh de 240 Hz, iar AG326UD de 31,5¬ (80 cm) cu o rezolutie UHD (3840×2160) si o rata de refresh de 165 Hz. Ambele monitoare dispun de timp de raspuns rapid de pana la 0,03 ms GtG.

Aceste monitoare ofera un contrast infinit datorita iluminarii per-pixel a panourilor QD-OLED, nuante de negru profund si o gama larga de culori, fiind astfel o alegere demna de luat in seama pentru jucatorii competitivi, care solicita imagini excelente si o performanta optima.

Tehnologie QD-OLED cu DisplayHDR True Black 400

Monitoarele dispun de panouri QD-OLED avansate care ofera culori reale, cu tonuri profunde de negru, unghiuri largi de vizualizare si un contrast ridicat, fara precedent in comparatie cu monitoarele LCD traditionale. Aceste panouri QD-OLED de generatia a treia ofera o claritate imbunatatita a textului si functionalitati suplimentare de ingrijire QD-OLED. Ambele monitoare dispun de o adancime a culorilor de 10 biti, afisand 1,07 miliarde de culori pentru o fidelitate vizuala exceptionala. Reproducerea bogata a culorilor reprezinta un avantaj in utilizarea zilnica, dar si in timpul sarcinilor precum crearea de continut vizual, editarea imaginilor si multe altele.

Timpii de raspuns ultra-rapizi ai monitoarelor si input lag-ul redus, precum si suportul Adaptive-Sync, inclusiv compatibilitatea NVIDIA G-SYNC pentru AG276QZD2, contribuie la un gameplay fluent si precis in toate genurile de jocuri.

Datorita certificarii VESA DisplayHDR True Black 400 si a luminozitatii maxime de pana la 1000 niti (in zone mici), ambele monitoare ofera imagini remarcabile si o acuratete ridicata a culorilor, avand ca rezultat un mediu de joc captivant pentru tipurile de jocuri de actiune cu ritm rapid, RPG-uri bogate din punct de vedere vizual sau simularile cu cerinte grafice ridicate. Mai mult, aceste monitoare pot fi utilizate in mediul profesional, dar si in scopuri de divertisment. In plus, ambele modele sunt insotite de o garantie de 3 ani care acopera efectul de tip Burn-In.

thumbsFoto: AGON PRO AG326UD
Adaptat la diferite nevoi competitive

Noul AG276QZD2, cu un ecran QHD de 27¬ si o rata de refresh de 240 Hz, se adreseaza pasionatilor de eSports si jucatorilor de jocuri first person shooter, care acorda prioritate vitezei si miscarilor fluente. Modelul AG326UD, cu un ecran UHD de 31,5¬ si o rata de refresh de 165 Hz, este perfect pentru jucatorii care au nevoie de multe detalii si de un camp vizual mai mare, ideal pentru titlurile RPG, jocuri de actiune, de strategie sau simulatoare, dar si de un ecran generos pentru a fi utilizat in crearea de continut.

Gama actuala AGON PRO include si alte monitoare OLED destinate diferitelor tipuri de utilizatori pasionati de jocuri. AGON PRO AG456UCZD dispune de un ecran OLED UWQHD (3440×1440) de 44,5¬ cu o curbura 800R si o rata de refresh de 240 Hz, care invaluie campul vizual al utilizatorilor.

Porsche Design AGON PRO PD49 dispune de un design deosebit, premiat si inspirat de elementele exterioare ale unei masini sport Porsche 911 si este echipat cu un panou QD-OLED DQHD (5120×1440) de 48,8¬ ce are o curbura 1800R si o rata de refresh de 240 Hz. Acest model poate inlocui o configuratie cu doua monitoare de 27¬ si ofera un spatiu vizual generos care sporeste productivitatea, dar si experienta de gaming.

Unul dintre cele mai accesibile modele OLED este AGON PRO AG276QZD cu un panou W-OLED de 26,5¬, rezolutie QHD (2560×1440) si rata de refresh de 240 Hz. AGON PRO AG276QZD este potrivit pentru jocuri eSports cu ritm rapid, precum titlurile shooter, MOBA, RPG sau Battle Royale.

Aceasta tehnologie avansata ofera o claritate remarcabila a imaginilor in miscare, iar pentru a atinge un astfel de rezultat in lipsa sa, gamerii ar avea nevoie de un panou clasic capabil de o rata de refresh de 1440 Hz. Monitorul AG276QSG2 va fi disponibil in 2025.

Design pregatit pentru eSports si optiuni de personalizare

AG276QZD2 si AG326UD prezinta un design sofisticat, gandit pentru competitii. Ambele modele au un aspect cu margini inguste pe 3 laturi, potrivit pentru configuratii cu mai multe monitoare si sunt echipate cu baza inovatoare AGON PRO pentru eSports. Acest suport cu profil redus, robust si compact este special conceput pentru a facilita diverse pozitionari ale tastaturii si mouse-ului. AG276QZD2 include iluminarea personalizabila Light FX RGB, permitand utilizatorilor sa creeze ambianta perfecta pentru configuratia lor de jocuri sau sa se potriveasca culorilor echipei in timpul turneelor.

thumbsFoto: AGON PRO AG276QZD2
Conectivitate si caracteristici flexibile pentru confortul zilnic

Ambele monitoare sunt echipate cu o gama larga de optiuni de conectivitate pentru a se potrivi diferitelor scenarii de utilizare. AG276QZD2 ofera doua porturi HDMI 2.0, doua porturi DisplayPort 1.4 si doua porturi USB 3.2 Gen 1, in timp ce AG326UD ofera doua porturi HDMI 2.1, un port DisplayPort 1.4 si trei porturi USB 3.2 Gen 1 (5 Gbit). Ambele modele suporta functionalitatile Picture-by-Picture (PbP) si Picture-in-Picture (PiP).

Cele doua modele dispun de suporturi reglabile pe inaltime (HAS) cu un interval de 130 mm (AG276QZD2) sau 150 mm (AG326UD), impreuna cu optiuni de pivotare, inclinare si rotire. AG326UD este echipat cu doua difuzoare de 8 W, in timp ce AG276QZD include doua difuzoare de 5 W pentru o experienta multimedia completa.

Jucatorii pot controla si personaliza cu usurinta setarile afisajului prin utilizarea suite software AOC G-Menu, care permite reglarea fina pentru performante optime in diverse titluri competitive. Functiile dedicate gaming-ului din meniul OSD includ un Frame Counter (contor de FPS) sau functia Dynamic Dial Point, o suprapunere personalizabila a reticulului pe ecran, care isi poate schimba culoarea pentru a ramane vizibila pe orice fundal.

Pret si disponibilitate

Monitorul AOC Gaming AG276QZD2 si AOC Gaming AG326UD vor fi disponibile incepand cu luna septembrie 2024 la preturile recomandate de 3481 lei, respectiv 4228 lei.

thumbsFoto: AGON PRO AG276QZD2

Sursa: AGON by AOC

Articolul Monitoare de gaming QD-OLED de ultima generatie: AGON PRO AG276QZD2 si AG326UD apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare