×

Accesează
contul existent

Accesorii

Oppo va lansa castile wireless Enco X3: Versiune rebranduita a OnePlus Buds Pro 3, cu functii...

Oppo va lansa castile wireless Enco X3: Versiune rebranduita a OnePlus Buds Pro 3, cu functii "exclusive"

29.08.2024, 21:01 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Oppo se pregateste sa lanseze castile true wireless Enco X3, succesoarele modelului Enco X2. Conform unor surse, acestea ar urma sa fie prezentate in octombrie, odata cu seria Find X8.

Parteneriat cu un celebru brand de difuzoare

Una dintre caracteristicile remarcabile ale viitoarelor Enco X3 este parteneriatul continuu cu Dynaudio, un cunoscut producator danez de difuzoare.

Colaborarea, care a adus succesul modelelor anterioare, promite sa ofere o calitate sonora exceptionala si in cazul noilor casti.

Specificatii de top

Conform informatiilor scapate de Digital Chat Station pe Weibo, noile casti vor fi echipate cu doua drivere dinamice: unul de bass de 11mm si un tweeter de 6mm.

De asemenea, este posibil ca Enco X3 sa fie echipate cu un convertor digital-analogic (DAC) dublu si un set triplu de microfoane. Procesorul principal va fi un BES2700 cu un consum ultra-redus de energie.

Enco X3 vor beneficia de o tehnologie de anulare activa a zgomotului adaptiva, capabila sa reduca pana la 50 de decibeli din zgomotul ambient.

In plus, se zvoneste ca vor avea un rating de protectie IP55 impotriva prafului si apei.

Conectivitate si transmisie audio

Oppo nu face compromisuri nici in privinta conectivitatii. Noile casti vor suporta Bluetooth 5.4 si LHDC 5.0.

Rata de transmisie va fi de pana la 1Mbps si va exista suport pentru audio de 192kHz/24-biti.

Autonomie si incarcare

Bateria castilor va avea o capacitate de 58 mAh, in timp ce cutia de incarcare va dispune de un acumulator de 566 mAh si va suporta incarcarea rapida de 10W prin cablu si posibilitatea de incarcare wireless.

Aceasta din urma va suporta incarcare wireless si rapida prin cablu la 10W.

Asemanari cu OnePlus Buds Pro 3

Interesant este faptul ca Oppo Enco X3 par sa aiba multe in comun cu recent lansatele OnePlus Buds Pro 3.

Acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere ca ambele marci fac parte din acelasi grup si impartasesc adesea tehnologii.

Totusi, se zvoneste ca noile modele ar putea veni cu cateva functii exclusive.

Strategia de piata

Un aspect care ramane neclar este disponibilitatea acestor casti pe pietele internationale.

In timp ce Oppo este un brand puternic in China, OnePlus are o prezenta mai solida pe pietele internationale. Prin lansarea Enco X 3, compania poate maximiza acoperirea si apelul la diverse categorii de consumatori.

Sursa: Gadgets360

Articolul Oppo va lansa castile wireless Enco X3: Versiune rebranduita a OnePlus Buds Pro 3, cu functii "exclusive" apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare