×

Accesează
contul existent

Accesorii

Sony lanseaza WF-C510, casti true wireless compacte si accesibile

Sony lanseaza WF-C510, casti true wireless compacte si accesibile

27.08.2024, 13:38 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Sony lanseaza castile true wireless WF-C510, care promit "sunetul de calitate caracteristic produselor Sony" intr-un design foarte compact. Castile beneficiaza de o durata de viata extinsa a bateriei si de confort sporit, alaturi de functii imbunatatite, totul la un pret accesibil, ceea ce le face ideale pentru experiente indelungate de ascultare, intreaga zi.

Design compact, usor si confortabil

Cu un design mai mic si mai compact fata de cel al generatiilor anterioare, modelul WF-C510 pune accentul pe confort. WF-C510 este cel mai mic model de casti tip "closed back" de la Sony, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de ureche, chiar si celor mai mici, asigurand astfel un plus de stabilitate. Castile WF-C510 combina o forma care se potriveste perfect urechii umane cu un design ergonomic al suprafetei pentru o potrivire si mai stabila.

Pentru proiectarea modelului WF-C510 au fost utilizate date extinse privind forma urechii, colectate incepand cu lansarea primelor casti in-ear din lume ce a avut loc in 1982, precum si evaluarea sensibilitatii diferitelor tipuri de urechi, pentru a asigura o forma ideala, confortabila pentru mai multe tipologii de oameni. De asemenea, earbuds-urile au un design rotunjit si un finisaj mat pentru un confort suplimentar. In plus, a fost adaugat si un buton plat si mai lat pe suprafata pentru a asigura o functionare fara efort, ceea ce inseamna ca utilizatorii se vor putea bucura de ritmurile preferate fara intreruperi.

thumbsFoto: Sony

Odata cu dimensiunile reduse ale castilor, automat si carcasa acestora este mai mica. Aceasta are o forma cilindrica si compacta si un design mai subtire in comparatie cu modelul anterior, ceea ce o face sa fie si mai comod de transportat in buzunar sau in geanta, permitandu-le utilizatorilor sa ia castile oriunde ar merge.

Cu o durata de viata a bateriei de pana la 11 ore, acestia se pot bucura de ore intregi de redare neintrerupta, durata care poate urca spre 22 de ore cu ajutorul carcasei incluse. Avand posibilitatea de alege dintre variantele de culoare albastru, galben, negru sau alb, fiecare dintre utilizatori poate alege nuanta care considera i se potriveste mai bine.

Concepute pentru utilizare simpla, in fiecare zi

Castile WF-C510 sunt compatibile cu functia Multipoint Connection de la Sony, care permite conectarea simultana la doua dispozitive Bluetooth. De asemenea, castile dispun de modul Ambient Sound ce le permite utilizatorilor sa auda zgomotul de fundal in timp ce asculta muzica. In plus, prin activarea functiei "Voice Focus", castile WF-510 capteaza vocile umane cu prioritate, eliminand zgomotul.

Utilizatorii pot personaliza setarile de sunet din aplicatia Sony Headphones Connect. In plus, indiferent de genul muzical, cele doua egalizatoare EQ ofera optiunea de a personaliza sunetul pentru fiecare preferinta muzicala.

Dimensiuni reduse, sunet de calitate

Conform Sony, modelul WF-C510 nu face compromisuri atunci cand vine vorba de sunet. Datorita functiei DSSE (Digital Sound Enhancement Engine), castile ofera sunet de inalta calitate si creeaza o experienta de ascultare autentica. Iar cu o ajustare foarte buna a sunetului de la frecvente joase la inalte, vocile sunt naturale si clare. De asemenea, utilizatorii pot experimenta imersiv 360 Reality Audio pentru o experienta de auditie cu spatial sound.

thumbsFoto: Sony
Utilizarea de zi cu zi devine mult mai usoara

Cu functia "Quick Access" utilizatorii pot opera cu usurinta Spotify Tap, permitandu-le sa asculte melodiile preferate doar prin cateva atingeri. Cu un rating IPX4 pentru rezistenta la apa, stropii si transpiratia nu reprezinta o problema pentru castile WF-C510, ceea ce inseamna ca utilizatorii se vor putea bucura de muzica preferata in orice context.

De asemenea, modelul WF-C510 poate fi asociat cu usurinta cu orice dispozitiv, totul prin intermediul functiilor Fast Pair si Swift Pair. Pentru multitasking, utilizatorii pot folosi si o singura casca din carcasa de incarcare.

Proiectate cu grija fata de mediul inconjurator

Sony a creat castile WF-C510 pentru a fi atat elegante, cat si ecologice. Astfel, castile si carcasa sunt partial realizate din plastic reciclat si prezinta un ambalaj realizat in intregime fara plastic, subliniind dedicarea Sony pentru minimizarea impactului produselor si practicilor sale asupra mediului.

Pret si disponibilitate

Castile WF-C510 vor fi disponibile in patru variante de culoare - albastru, galben, negru si alb - incepand cu luna septembrie a acestui an, la un pret de aproximativ 300 lei.

Sursa: Sony Romania

Articolul Sony lanseaza WF-C510, casti true wireless compacte si accesibile apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare